VOD Ogłoszenia Pogoda Gry Konsole Strona startowa Pliki Forum Hosting Programy Hosting plików Ipla Film
  • 366 for tematycznych
  • 100 MB powierzchni na udostępniane pliki
  • ciekawe fora prywatne
  • e-mail 1 GB bez reklam dla zarejestrowanych
  • grupy znajomych

Login:
Hasło:
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Ogłoszenie:
Problemy z logowaniem
+ Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ...
Ostatnie posty:
Maszynka do golenia, Gillette czy Wilkinson?
+ Odradzam gilette, ponieważ jest to produkt Procter and Gamble, która wykorzystuje zwierzęta do te...
Kto ma?
+ A jednak natrętna reklama. Marketing szeptany nie jest mile widziany na forum. Temat zamykam. Jeszc...
Tajemnice Świata Piwa
+ Ciekawe dlaczego ten "ekspert" nie przyznał się że Tyskie się pasteryzuje oraz dodaje ...
Profesjonalny mastering
+ Może coś więcej info? Sam podanie namiarów nie daje Ci sukcesu. Jak dla mnie to podałeś zbyt m...

2 Stron V  12>  
Reply to this topicStart new topic

zakochał się we mnie gej, gej i dziewczyna
Opcje

myszka66

Nowicjusz
*

Grupa: Użytkownik

<
post 28.03.2010, 02:05
[+] Startowy.com | Post #1 |

Ponad rok temu poznałam chłopaka który jest gejem . Nie ukrywa swoich skłonnosci ale tez nie obnosi się z nimi. Ma partnera którego jak twierdzi bardzo kocha. Przez ostani rok tak sie złozyło ,ze czesto sie spotykalismy , duzo rozmawialismy na przerózne tematy . Zaczał mi sie zwierzać . Często zabiegał o spotkanie ze mną by spedzić czas w moim towarzystwie. Bardzo go polubiłam , bo to inteligentny i uwazam, że wartościowy człowiek. Poza tym On mi się podoba wizualnie . Ostatnio dostałam od niego sms'a , " zakochałem się w Tobie" . Doradżcie mi jak mam postąpić, obawiam się ze to może byc zauroczenie z jego strony , z drugiej strony miotam się ,że jesli nie i go odtrącę to zrobię krzywdę i jemu i sobie . Mam mętlik w głowie. ( ja 25 l , On 27 l)

Go to the top of the page

+Quote Post

Mr. Kontekst

<
post 28.03.2010, 02:05
Post #2 |

Quote Post

Kamyk

GERY.PL

Grupa: Administratorzy

<
post 28.03.2010, 15:14
[+] Startowy.com | Post #3 |

Nie żartuj, że takie jedno słówko Cię wzięło. Aż tak łatwa jesteś?

--------------------
Bluetooth marketing | podłogi posadzki przemysłowe - budowa posadzek| ogłoszenia nieruchomości Śląsk - mieszkania, domy | Youstrip

http://mocneespresso.pl - blog o podrywaniu kobiet. Sprawdź te metody - to działa!

+Quote Post

myszka66

Nowicjusz
*

<
post 28.03.2010, 19:34
[+] Startowy.com | Post #4 |

przykre

Ten post był edytowany przez: myszka66 (28.03.2010, 20:07)

+Quote Post

Brujah.

BRUJAH-CAMARILLA

Grupa: Super Użytkownik

<
post 29.03.2010, 13:08
[+] Startowy.com | Post #5 |

Po pierwsze to skoro sie w tobie zakochał to nie gej a biseksualista a to różnica i to spora devil2.gif

--------------------
Poszukuję mego Demona z którym jako Anioł rozpętam piekło na ziemi,będę patrzył jak zmarli wychodzą ze swych grobów i wtedy ujrzę Brujah...

+Quote Post

Kamyk

GERY.PL

<
post 29.03.2010, 16:01
[+] Startowy.com | Post #6 |

CYTAT(myszka66 @ 28.03.2010, 19:34) *
przykre

No przykre, ale możesz temu zapobiec.

--------------------
Bluetooth marketing | podłogi posadzki przemysłowe - budowa posadzek| ogłoszenia nieruchomości Śląsk - mieszkania, domy | Youstrip

http://mocneespresso.pl - blog o podrywaniu kobiet. Sprawdź te metody - to działa!

+Quote Post

Margot

Sweetbloodhia

<
post 29.03.2010, 23:01
[+] Startowy.com | Post #7 |

ojej, to sprawdź to- liczą się czyny nie słowa cool.gif

--------------------
sorry, not tonight.

the only bush i trust is my own.

arcynieprzyzwoite nudy

+Quote Post

Havret

Mega Gaduła

<
post 4.04.2010, 20:33
[+] Startowy.com | Post #8 |

Cholera czemu ja nie mogę nigdy spotkać kobiety, która nad zwykłym "kocham Cię" kontemplowałaby pół nocy. xD A co do kolegi geja, to jak słusznie zauważyli przedmówcy, taki z niego gej, jak z (_!_) trąba. Próbuj, a może się poszczęści. Zauroczenie jest przecież pierwszym krokiem do miłości, o ile takowa w ogóle istnieje.

--------------------

+Quote Post

Kamyk

GERY.PL

<
post 6.04.2010, 07:56
[+] Startowy.com | Post #9 |

CYTAT(Havret @ 4.04.2010, 21:33) *
Cholera czemu ja nie mogę nigdy spotkać kobiety, która nad zwykłym "kocham Cię" kontemplowałaby pół nocy.

Może dlatego, że trafiłeś na bardziej inteligentne niż Ci się wydawało. Czasami masz pecha że na takie trafiasz licząc na to, że jedynym wyznacznikiem jakości kobiety jest powierzchowność.

--------------------

+Quote Post

Havret

Mega Gaduła

<
post 16.04.2010, 16:21

Nie twierdze, że jedynym wyznacznikiem jakości kobiety jest jej powierzchowność. Tym niemniej jest ona ważna, bo jak już gdzieś pisałem, co z tego, że dziewczyna będzie miała wspaniałe wnętrze, skoro w żaden sposób nie będzie mnie pociągać.

--------------------

+Quote Post

Kamyk

GERY.PL

<
post 17.04.2010, 09:07

Pociąganie nie jest cechą zewnętrzną.
Pociąganie jest cechą psychologiczną, więc wygląd w tym nie ma żadnego znaczenia.

Zauważ, że nawet brzydale potrafią idealnie uwieść kobietę i być dla niej pociągającymi.
O takich tematach możesz głębiej dowiedzieć się na kursach NLS:
http://www.nls.pl

--------------------

+Quote Post

Havret

Mega Gaduła

<
post 17.04.2010, 13:46

Może to działa w przypadku panienek. Ja pasztety jednak staram się trzymać na dystans, choćby nie wiem jak bogate miały wnętrze i jak skutecznie mnie uwodziły.

--------------------

+Quote Post

Kamyk

GERY.PL

<
post 17.04.2010, 17:22

Dlatego tak mało masz przyjaciół. Zarówno tych ładnych, jak i brzydkich, bo widzą jakie masz podejście do ludzi.

Oby los potraktował Cię równie srogo, jak Ty traktujesz tych "gorszych" od siebie.

--------------------

+Quote Post

Funatyk

Rozgadany

Grupa: Stały bywalec

<
post 19.04.2010, 18:35

CYTAT(Kamyk @ 17.04.2010, 10:07) *
Pociąganie nie jest cechą zewnętrzną.
Pociąganie jest cechą psychologiczną, więc wygląd w tym nie ma żadnego znaczenia.

Zdaje się, że sporą rolę odgrywa tu jednak chemia. smile.gif Nie do końca przekonuje mnie to psychologiczne podejście - nie udało mi się spotkać par typu piękna + bestia. Chyba, że w tv.

--------------------

+Quote Post

Umbriel

PanDemonAeon

<
post 26.04.2010, 08:51

Cóż..jeśli jest gejem, to raczej nie zakochał się w kobiecie (zakładam, ze nieodzownym składnikiem zakochania jest pożądanie - w innym wypadku to po prostu przyjaźń). Jeśli natomiast zakochał się, to, jak to świetnie ujął Brudżek, po prostu jest Bi.
Ogólnie radę mam jedną. Polecałbym porozmawiać na ten temat z nim, a nie z nami. Sądzę, że ma więcej informacji na interesujący Cię temat. Ogólnie, jeśli facet jest Bi, to sytuacja jest skomplikowana, ale nie beznadziejna. Porozmawiaj, dowiesz się więcej.

--------------------
Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russel

+Quote Post

raquel

Nowicjusz
*

<
post 28.04.2010, 14:59

Uważam, że powinnas spotkać się z nim i otwarcie na ten temat porozmawiać. jeśli jest gejem, to może być to jedynie platoniczny związek i oboje zdacie sobie sprawę, iż to iluzja i raczej taki związek nie ma racji bytu.

+Quote Post

2 Stron V  12>
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

linki sponsorowane Dodaj link sponsorowany
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Opinie użytkowników o telewizorach lcd. Poznajopinię innych, napisz własną!
TAXFIN.PL - portal profesjonalnej wiedzy księgowego - Bezpłatne szkolenia - wypowiedzi najznakomitszych ekspertów - Artykuły pracowników renomowanych kancelarii
Zdobądź nowe kwalifikacje. Praktyczne kursy księgowe w renomowanej firmie gwarancją stabilnej pracy.
wycieczki Egipt wakacje w Egipcie
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Pliki do pobrania
producent:Flavio Antonioli
kategoria:Multimedia
rozmiar:18.58MB
wersja:2574
producent:Opera Software ASA
kategoria:Przeglądarki
rozmiar:11.98MB
wersja:3390
producent:PepiMK Software
kategoria:Aplikacje zabezpieczające
rozmiar:7.98MB