Stary..posłuchaj mnie bardzo, bardzo uważnie, bo to naprawdę poważna sprawa. Tak ogólnie to chodzi o całokształt Twojego życia.
Po pierwsze: pod żadnym pozorem się z Ciebie nie śmieję. Owszem, jestem w regularnym szoku, że ktoś jest w stanie wytrzymać aż tyle. Szczerze to w głowie mi się nie mieści..ja laskę kopnąłbym w dupę po 1/10 jazd, które opisujesz..i to tak, ze szeroki łuk by w powietrzu zatoczyła.
NAJWAŻNIEJSZE: NIGDY!!! PRZENIGDY!!! Pod ŻADNYM pozorem NIE, powtarzam: NIE wracaj do niej. Choćby nie wiem, jak błagała, choćby po jakimś czasie chciała przygarnąć jak zbitego psa - NIE RÓB SOBIE TEGO CZŁOWIEKU!!! NIKT, najgorsza menda nie zasługuje na to, by być tak traktowana, a Ty wydajesz się w porządku facetem. Tajemnicą do dziś jest dla mnie, jakim cudem fajne dziewczyny i faceci tak często dają się nabrać na lep kompletnych buców i pier..lonych księżniczek.. ale smutnie, tak się zdarza...
To, że wreszcie przestałą się Tobą bawić i odeszła to paradoksalnie NAJLEPSZE co mogła dla Ciebie zrobić. Przynajmniej dzięki temu masz szansę normalnie i szczęśliwie ułożyć sobie życie z kobieta, która doceni to, co potrafisz dla niej zrobić.
Pamiętaj: NIE KAŻDA kobieta jest taką zimną i nieczułą suką. Wbrew pozorom, stanowią one mniejszość. Bo tym była Twoja eks. Suką. Manipulującą, zimną, nieczułą, perfidną suką. Jedynym powodem, dla którego wróciła pierwszy raz było to, że albo facet się kapnął z kim ma do czynienia i wykopał jej dupę albo ona zauważyła, że nie da się nim pomiatać. A takie suki właśnie tego potrzebują. Kogoś, kim mogą pomiatać podnosząc sobie poczucie własnej wartości bo..poza tym nie mają nic.
Wiem, że nie chcesz tego i nie zwykłeś zawracać ludziom głowy swoimi problemami..ale psycholog to naprawdę w Twojej sytuacji dobry pomysł. Naprawdę obawiam się, że sam możesz nie poradzić sobie z depresją, w jaką wpadłeś. Spokojnie, dla psychologa nie jest to uciążliwość..pomijając to, że to lekarz..to dostaje za to pieniądze

Psycholog naprawdę może Ci pomóc..po prostu daj mu szansę.
Koniecznie musisz wyjść z tego doła, poznać wartościową dziewczynę, która doceni to, co jej dajesz i być wreszcie szczęśliwy. A na zdjęcia tej suki po prostu się odlej. To i tak więcej, niż zasługuje.
Wiem, że chcesz myśleć o niej dobrze..ale w tym człowieku nie ma nic. Wykorzystywała Cię przez całe 5 lat nie dając w zamian kompletnie nic, a gdy jej się znudziło rzuciła jak śmiecia. Taka jest smutna prawda. Z tym, że to naprawdę nie Twoja wina...suki po prostu tak mają..
przykro mi, Stary, że trafiło na Ciebie.
Małe ps do wszystkich kobiet, które zastanawiają się: co się stało ze wszystkim szarmanckimi mężczyznami, którzy dla kochanej kobiety byli gotowi poświęcić wszystko. Dokładnie to.
--------------------
Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russel