VOD Ogłoszenia Pogoda Gry Konsole Strona startowa Pliki Forum Hosting Programy Hosting plików Ipla Film
  • 366 for tematycznych
  • 100 MB powierzchni na udostępniane pliki
  • ciekawe fora prywatne
  • e-mail 1 GB bez reklam dla zarejestrowanych
  • grupy znajomych

Login:
Hasło:
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Ogłoszenie:
Problemy z logowaniem
+ Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ...
Ostatnie posty:
Maszynka do golenia, Gillette czy Wilkinson?
+ Odradzam gilette, ponieważ jest to produkt Procter and Gamble, która wykorzystuje zwierzęta do te...
Kto ma?
+ A jednak natrętna reklama. Marketing szeptany nie jest mile widziany na forum. Temat zamykam. Jeszc...
Tajemnice Świata Piwa
+ Ciekawe dlaczego ten "ekspert" nie przyznał się że Tyskie się pasteryzuje oraz dodaje ...
Profesjonalny mastering
+ Może coś więcej info? Sam podanie namiarów nie daje Ci sukcesu. Jak dla mnie to podałeś zbyt m...

Reply to this topicStart new topic

Warto isc na kolejną randkę?, :(
Opcje

inna4321

Nowicjusz
*

Grupa: Użytkownik

<
post 4.05.2010, 18:27
[+] Startowy.com | Post #1 |

Nie wiem już kogo się poradzic, wiec proszę o radę właśnie Was...
3 lata temu poznałam na imprezie faceta, razem bawilismy się przez całą imprezę. Potem z jego i mojej strony nie było żadnego odgłosu. Przez ten czas związana byłam z kimś dla mnie bardzo ważnym i chyba naprawdę byłam zakochana. Po 3 latach napisał chłopak z imprezy, rozmawialismy przez internet z 2 miesiące, czasami przez smsy. Niestety już wtedy miałam wrażenie, że zbytnio nie mamy tematów do rozmów, ja jestem bardzo żywiołową osobą i wyglądało to tak, że ja ciągle nawijałam, on odpowiadał co jakiś czas, a gdy ja poprosiłam by to on opowiadał mi o czymś, wówczas prostował to tym, że jesli chce cos wiedziec to mam pytac. Spotkałam się z nim. Wizualnie zmienił się na niekorzyść sprzed tamtej imprezy, ale nie ma to dla mnie wielkiego znaczenia. Jednak czułam ze na tej randce jest stres, co chwilę ja wymyślałam jakieś tematy na siłe, byle by nie dopuscic do ciszy, która i tak co jakis czas miała miejsce. To samo czułam z jego strony. Wiem, że jest bardzo miły, ambitny, ale niestety ja szukam czegoś takiego w mężczyznie, bym poczuła się oczarowana. Uśmiech? Spojrzenie? Jakiś miły tekst?Tu tego brakowało. Wiem również, że z jego strony była to bardzo udana randka, i ze chyba nastawia się, że będzie dalszy ciąg. Ja mam wątpliwości, nie chciałabym nagle po tej randce odsunąc się, żeby poczuł, że coś było nie tak... ale jednak jestem troszkę rozczarowana. A może właśnie źle myślę? Myślicie, że wciągać się w tą znajomość bardziej? Pomimo tego,że nasza rozmowa wyglada na zasadzie: pytanie- odpowiedz, bez żadnych żartów, chwili rozładowania? Pomóżcie.

Go to the top of the page

+Quote Post

Mr. Kontekst

<
post 4.05.2010, 18:27
Post #2 |

Quote Post

Umbriel

PanDemonAeon

Grupa: Super Użytkownik

<
post 11.05.2010, 09:16
[+] Startowy.com | Post #3 |

Z mojego punktu widzenia?
Skoro pierwsza randka Wam się nie udała, drugą bym może jeszcze zaryzykował. W razie fiaska i tej - spokojnie i szczerze powiedział, ze po prostu do siebie nie pasujemy i tyle. Umówienie się z kimś na randkę to przecież nic wiążącego. Na tym etapie znajomości warto jednak pomyśleć o sobie. Pchanie się na siłę w związek z kimś, kto od początku jest niepociągający i nudny do niczego dobrego nie prowadzi. Może to i inteligentny, miły, wartościowy człowiek.. po prostu nie w Twoim typie.
Podsumowując: jeśli bardzo chcesz, możesz dać drugą szansę, ale ja osobiście darowałbym sobie. Nie brzmisz, jakby zachwycała Cię ta perspektywa, więc niby po jaką cholerę masz się silić?
devil2.gif

--------------------
Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russel

+Quote Post

raquel

Nowicjusz
*

Grupa: Użytkownik

<
post 11.05.2010, 13:42
[+] Startowy.com | Post #4 |

Z twojego opisu wynika, że faktycznie nie byłaś zachwycona waszą pierwszą randką. Ale uważam, że powinnaś dać mu jeszcze jedną szansę- zasadniczo podczas pierwszych randek oboje są lekkoe stremowani i nie do końca są sobą..warto spotkać sie jeszcze raz, a jeśli nic się nie zmieni, to daj scie sobie spokój, powiedz szczerze, że nic z tego nie będzie, nie ma sensu ciągnąć na siłę czegoś, co od początku nie wzbudza entuzjazmu i do czego nie jest się przekonanym

Ten post był edytowany przez: raquel (11.05.2010, 13:43)

+Quote Post

yada

Zaawansowany

Grupa: Stały bywalec

<
post 11.05.2010, 14:15
[+] Startowy.com | Post #5 |

hej, na randki chodzi się chyba dla przyjemności... czyli jeśli spodziewasz się, że kolejne spotkanie będzie przyjemne to idziesz, a jeśli nie... to chyba lepiej inaczej wykorzystać ten czas...przynajmniej ja tak to traktowałam, dopóki jeszcze dane mi było chodzić na randki...

--------------------
"Można nabierać cały świat jakiś czas i kilka osób cały czas, ale nie można nabierać wszystkich ciągle."
Abraham Lincoln

:D
"Jest dobrze, psiakrew, a jak ktoś powie, ze nie, to go w mordę"
Witkacy

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

linki sponsorowane Dodaj link sponsorowany
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Opinie użytkowników o telewizorach lcd. Poznajopinię innych, napisz własną!
TAXFIN.PL - portal profesjonalnej wiedzy księgowego - Bezpłatne szkolenia - wypowiedzi najznakomitszych ekspertów - Artykuły pracowników renomowanych kancelarii
Zdobądź nowe kwalifikacje. Praktyczne kursy księgowe w renomowanej firmie gwarancją stabilnej pracy.
wycieczki Egipt wakacje w Egipcie
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Pliki do pobrania
producent:Flavio Antonioli
kategoria:Multimedia
rozmiar:18.58MB
wersja:2574
producent:Opera Software ASA
kategoria:Przeglądarki
rozmiar:11.98MB
wersja:3390
producent:PepiMK Software
kategoria:Aplikacje zabezpieczające
rozmiar:7.98MB