VOD Ogłoszenia Pogoda Gry Konsole Strona startowa Pliki Forum Hosting Programy Hosting plików Ipla Film
  • 366 for tematycznych
  • 100 MB powierzchni na udostępniane pliki
  • ciekawe fora prywatne
  • e-mail 1 GB bez reklam dla zarejestrowanych
  • grupy znajomych

Login:
Hasło:
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Ogłoszenie:
Problemy z logowaniem
+ Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ...
Ostatnie posty:
Maszynka do golenia, Gillette czy Wilkinson?
+ Odradzam gilette, ponieważ jest to produkt Procter and Gamble, która wykorzystuje zwierzęta do te...
Kto ma?
+ A jednak natrętna reklama. Marketing szeptany nie jest mile widziany na forum. Temat zamykam. Jeszc...
Tajemnice Świata Piwa
+ Ciekawe dlaczego ten "ekspert" nie przyznał się że Tyskie się pasteryzuje oraz dodaje ...
Profesjonalny mastering
+ Może coś więcej info? Sam podanie namiarów nie daje Ci sukcesu. Jak dla mnie to podałeś zbyt m...

Reply to this topicStart new topic

Samotny, ból, nie szczęśliwy, brak miłości :(:(
Opcje

vixen1987

Nowicjusz
*

Grupa: Użytkownik

<
post 16.07.2010, 02:44
[+] Startowy.com | Post #1 |

Witam,
Moi rodzice są rozwiedzeni albo się rozstali prawie 3 lata temu albo wcześniej, no i nie zostawił mój ojciec. A byłem trochę zmartwiony i załamany z powodu gdy nie powiedziała mi że zostali rozstali się albo rozwiedziony. Moja mama jest alkoholiczką (Alkoholizm) od dawna pije cały dzień, jak ja jestem strasznie przeżywam i załamany sad.gif, gdy mnie nie uspokoi to wychodzę gdzieś za miasto albo gdzieś. Jestem strasznie samotny i nie szczęśliwy, bo jestem niepełnosprawny, bo nie mam nikogo i nikt mnie nie chce sad.gif( Mam zero kontaktu znajomości i absolutnie nic się nie wydarzy. Jestem niedosłyszący lewa ucha nie słyszę w ogóle, a prawo słyszę tak około prawie 80% (urodziłem się i nie słyszałem o czym rozmawiają ludzie) i mam cukrzycę. sad.gif
Nigdy nie spotykałem się jakąś dziewczynę i jaką taką chcę kogoś poznać bliżej.
Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiednia dziewczyna w realia od dłuższego czasu.
Nie chcę być skazany na samotności, bo się boję samotności i brak drugie osoby gdy będzie źle. sad.gif(
Boli mnie z braku miłości i cholerne jest bolesne sad.gif Mam zero uczucie, miłości i czułości. sad.gif(
Dla mnie jest miłość to.: (Potrzebuje miłości,bliskości drugiej osoby,przy znalezieniu czuć jest potrzebnym, kochać i być kochanym).
Potrzebuję z kimś towarzystwa, nie mogę się doczekać ktoś przyjdzie jedyna, bo nie wytrzymam. sad.gif(
Nie mam chęci do życia, mam się zabić.!!! sad.gif( Życie jest okrutne i okropnie.

Go to the top of the page

+Quote Post

Mr. Kontekst

<
post 16.07.2010, 02:44
Post #2 |

Quote Post

Umbriel

PanDemonAeon

Grupa: Super Użytkownik

<
post 18.07.2010, 22:07
[+] Startowy.com | Post #3 |

Po pierwsze - nauczy się pisać i składnie przekazywać myśli. Za cholerę nie mogę zrozumieć, o co Ci chodzi. Niesprawny słuch nie jest wytłumaczeniem dla nieznajomości zasad ortografii, interpunkcji i składni (stylistyki nawet nie wspomnę). Poważnie - czytaj, pisz. Jak zaczniesz mówić ciekawie i inteligentnie - niejedna dziewczyna zechce z Tobą porozmawiać (o ile zaciekawi ją ta rozmowa). Ok, masz pod górkę, ale słuch nie determinuje kontaktów międzyludzkich.. po prostu ustawiaj się słyszącym uchem do znajomych...i przestań mędzić!
Weź się, człowieku w garść. Czego tu szukasz? Litości? Życie jest twarde. Laski, która poświęci się i spotka z Tobą, żebyś nie płakał? To żałosne!
Twoim najpoważniejszym problemem jest matka alkoholiczka. Tym zajmij się w pierwszej kolejności. W ostateczności złóż pozew o emancypację - przepisane zostaną na Ciebie alimenty od ojca plus zasądzone od matki. Dzięki temu staniesz początkowo na nogi. A potem? Szkoła, szkoła i jeszcze raz szkoła. Ucz się ile wlezie, idź na studia, tam spotkasz całe mnóstwo i znajomych i kobiet. Przy dobrych wiatrach rozwiążesz problem z samotnością.
Plan jest? WYKONAĆ!

--------------------
Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russel

+Quote Post

wika718

Początkujący
**

Grupa: Użytkownik

<
post 14.08.2010, 23:14
[+] Startowy.com | Post #4 |

Też mam cukrzycę i nie sądzę, żeby to była jakakolwiek niepełnosprawność.
Piję, palę, szaleję w pubach na koncertach czy imprezach. Co do słuchu fakt ważna rzecz, ale nie ma to nic do rzeczy.
Całkowicie zgadzam się z postem powyżej. Kształć się! Ja po trzecim przeczytaniu mniej więcej zrozumiałam aluzję.
W każdym razie ani cukrzyca ani głuchota nie ma wpływu na wygląd czy charakter. Tak więc nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś jak inni ludzie poznał miłość swojego życia wink3.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

linki sponsorowane Dodaj link sponsorowany
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Opinie użytkowników o telewizorach lcd. Poznajopinię innych, napisz własną!
TAXFIN.PL - portal profesjonalnej wiedzy księgowego - Bezpłatne szkolenia - wypowiedzi najznakomitszych ekspertów - Artykuły pracowników renomowanych kancelarii
Zdobądź nowe kwalifikacje. Praktyczne kursy księgowe w renomowanej firmie gwarancją stabilnej pracy.
wycieczki Egipt wakacje w Egipcie
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Pliki do pobrania
producent:Flavio Antonioli
kategoria:Multimedia
rozmiar:18.58MB
wersja:2574
producent:Opera Software ASA
kategoria:Przeglądarki
rozmiar:11.98MB
wersja:3390
producent:PepiMK Software
kategoria:Aplikacje zabezpieczające
rozmiar:7.98MB