Witam,
Moi rodzice są rozwiedzeni albo się rozstali prawie 3 lata temu albo wcześniej, no i nie zostawił mój ojciec. A byłem trochę zmartwiony i załamany z powodu gdy nie powiedziała mi że zostali rozstali się albo rozwiedziony. Moja mama jest alkoholiczką (Alkoholizm) od dawna pije cały dzień, jak ja jestem strasznie przeżywam i załamany

, gdy mnie nie uspokoi to wychodzę gdzieś za miasto albo gdzieś. Jestem strasznie samotny i nie szczęśliwy, bo jestem niepełnosprawny, bo nie mam nikogo i nikt mnie nie chce

( Mam zero kontaktu znajomości i absolutnie nic się nie wydarzy. Jestem niedosłyszący lewa ucha nie słyszę w ogóle, a prawo słyszę tak około prawie 80% (urodziłem się i nie słyszałem o czym rozmawiają ludzie) i mam cukrzycę.

Nigdy nie spotykałem się jakąś dziewczynę i jaką taką chcę kogoś poznać bliżej.
Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiednia dziewczyna w realia od dłuższego czasu.
Nie chcę być skazany na samotności, bo się boję samotności i brak drugie osoby gdy będzie źle.

(
Boli mnie z braku miłości i cholerne jest bolesne

Mam zero uczucie, miłości i czułości.

(
Dla mnie jest miłość to.: (Potrzebuje miłości,bliskości drugiej osoby,przy znalezieniu czuć jest potrzebnym, kochać i być kochanym).
Potrzebuję z kimś towarzystwa, nie mogę się doczekać ktoś przyjdzie jedyna, bo nie wytrzymam.

(
Nie mam chęci do życia, mam się zabić.!!!

( Życie jest okrutne i okropnie.