VOD Ogłoszenia Pogoda Gry Konsole Strona startowa Pliki Forum Hosting Programy Hosting plików Ipla Film
  • 366 for tematycznych
  • 100 MB powierzchni na udostępniane pliki
  • ciekawe fora prywatne
  • e-mail 1 GB bez reklam dla zarejestrowanych
  • grupy znajomych

Login:
Hasło:
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Ogłoszenie:
Problemy z logowaniem
+ Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ...
Ostatnie posty:
Maszynka do golenia, Gillette czy Wilkinson?
+ Odradzam gilette, ponieważ jest to produkt Procter and Gamble, która wykorzystuje zwierzęta do te...
Kto ma?
+ A jednak natrętna reklama. Marketing szeptany nie jest mile widziany na forum. Temat zamykam. Jeszc...
Tajemnice Świata Piwa
+ Ciekawe dlaczego ten "ekspert" nie przyznał się że Tyskie się pasteryzuje oraz dodaje ...
Profesjonalny mastering
+ Może coś więcej info? Sam podanie namiarów nie daje Ci sukcesu. Jak dla mnie to podałeś zbyt m...

Reply to this topicStart new topic

Rozstanie. Co zrobić?
Opcje

smutna1

Nowicjusz
*

Grupa: Użytkownik

<
post 30.07.2010, 06:52
[+] Startowy.com | Post #1 |

Cześć wink3.gif Byłam prawie rok z chłopakiem. Był to dla nas ody dwojga pierwszy związek. Często dochodziło między nami do sprzeczek, ale zazwyczaj szybko się godziliśmy. Na początku czerwca On ze mną zerwał, ponieważ zaczął wątpić w swoje uczucie. Po tygodniu jednak zmienił zdanie, a ja mu wybaczyłam i znowu byliśmy razem. Niestety nic się nie zmieniało. Jak byliśmy sami to było dobrze, jak kiedyś. A jak w towarzystwie wgl do mnie nie podchodził. Bolało mnie to, więc z nim zerwałam. Po trzech tygodniach On chciał się spotkać i znowu do siebie wróciliśmy. Jednak nie na długo. Za dwa tygodnie zapytał się mnie czy nie uważam, że nasz związek jest tragiczny i nie udany. Powiedział że bardzo nie chciał mnie zranić, ale kompletnie nic nie czuje kiedy się całujemy, przytulamy i nie chodzi tylko o te dwie rzeczy. Ja powiedziałam, że mam tak samo choć to nie było prawdą. No i rozstaliśmy się "polubownie". A ja nie mogę o nim zapomnieć. Codziennie mi się śni. Często płacze. Jak Go widzę jestem zazdrosna gdy rozmawia z innymi dziewczynami. Dodam, że mamy po 16 lat i we wrześniu idziemy do tej samej klasy w liceum. Wczoraj mieliśmy spotkanie nowej klasy i o dziwo po tygodniu napisał do mnie czy pójdziemy razem. Zgodziłam się choć wiedziałam, że zrobił to tylko dlatego, że nie zna tam nikogo, a jest nieśmiały. Przez całą drogę milczał i się nie uśmiechał. Na spotkaniu kilka razy nasze wzroki się spotkały. Później wracaliśmy razem, lecz do mnie niestety w połowie drogi zadzwonił nasz wspólny kolega ze szpitala, że chce porozmawiać i zgodziłam się. Gdy się zbliżaliśmy do szpitala On jakby zwolnił, ale może mi się wydawało. Gdy powiedziałam "cześć" on odpowiedział "pa" nawet nie patrząc mi w oczy. I oczywiście przez ten czas co wracaliśmy się nie odzywał i miał jeszcze bardziej poważną minę niż wcześniej. Nie wiem już co robić. Mi na Nim bardzo zależy i nie potrafię się pogodzić z tym, że on nic do mnie już nie czuje. Ciągle wierzę, że będziemy razem i przez to nie potrafię cieszyć się życiem. Mam walczyć czy jakimś sposobem się pogodzić, że już nigdy nie będziemy razem? A jeśli to drugie to co mam zrobić? Dodam, że zerwaliśmy 9 dni temu.

Ten post był edytowany przez: smutna1 (30.07.2010, 06:55)

Go to the top of the page

+Quote Post

Mr. Kontekst

<
post 30.07.2010, 06:52
Post #2 |

Quote Post

Kamyk

GERY.PL

Grupa: Administratorzy

<
post 31.07.2010, 14:06
[+] Startowy.com | Post #3 |

Nic na siłę. Nie ma co go uszcześliwiać na siłę. Jeśli on czuje się w ten sposób szczęśliwy to tego nie zmienisz, a tylko będziesz próbowała działać wbrew jego wyborze.

--------------------
Bluetooth marketing | podłogi posadzki przemysłowe - budowa posadzek| ogłoszenia nieruchomości Śląsk - mieszkania, domy | Youstrip

http://mocneespresso.pl - blog o podrywaniu kobiet. Sprawdź te metody - to działa!

+Quote Post

ForsakenXL

Lepszy z Dwojga Złego

Grupa: Administratorzy

<
post 1.08.2010, 00:10
[+] Startowy.com | Post #4 |

Typowe pierwsze doświadczenia i pierwsze potknięcia. Niestety tak to już jest że nawet coś co wyglądało jak związek na całe życie prędzej czy później może się po prostu rozpaść. Zwłaszcza jeśli był to pierwszy związek dla jednej i drugiej strony. Daj sobie trochę czasu to ochłoniesz, potem znów kogoś poznasz i życie będzie toczyć się dalej. Tylko nabierz dystansu i nie pozwól żeby między wami zaczęło się robić toksycznie. Po co? Zwłaszcza że jeszcze trochę będziecie musieli ze sobą przebywać (jedna klasa). Lepiej mieć w nim przyjaciela niż niewygodnego towarzysza z przymusu.

--------------------
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? - Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

linki sponsorowane Dodaj link sponsorowany
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Opinie użytkowników o telewizorach lcd. Poznajopinię innych, napisz własną!
TAXFIN.PL - portal profesjonalnej wiedzy księgowego - Bezpłatne szkolenia - wypowiedzi najznakomitszych ekspertów - Artykuły pracowników renomowanych kancelarii
Zdobądź nowe kwalifikacje. Praktyczne kursy księgowe w renomowanej firmie gwarancją stabilnej pracy.
wycieczki Egipt wakacje w Egipcie
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Pliki do pobrania
producent:Flavio Antonioli
kategoria:Multimedia
rozmiar:18.58MB
wersja:2574
producent:Opera Software ASA
kategoria:Przeglądarki
rozmiar:11.98MB
wersja:3390
producent:PepiMK Software
kategoria:Aplikacje zabezpieczające
rozmiar:7.98MB