| VOD | Pogoda | Gry | Katalog Firm | Frazpc.pl | Statystyki Stron | Forum | Hosting | Programy | Ipla Film | Pozycjonowanie |
| Ogłoszenie: |
|---|
Problemy z logowaniem Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ... |
| Ostatnie posty: | |
|---|---|
Wieczór panieński szukam inspiracji na wieczór panieński mojej przyjaciółki, który (współ)organizuję. jakie pr... | That coolest free Girls Games for you. Hi there gaming girls! Looking for the perfect games? Over 2000 Best games for ladies, including... |
Szukam laptopa do 500 zł Sprawdź mtech na allegro. Sam kupiłem tam lapka za 1400zł używanego, z gwarancją roczną! N... | So you can enjoy music in a cool feeling Beats Headphones Monster introduced a high-quality headphones, the most prominent is the audio te... |
![]() ![]() |
RPG, zróbmy cosik wreszcie |
|
|
![]() |
|
||
|
|
![]() Własny tytuł (zgłoś się do admina) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Super Użytkownik |
![]() |
Hyhy...jaśniej proszę,bo ja ciemna w te klocki jestem i w sumie nie wiem o co chodzi
-------------------- "Amate mi ben mio,
kese da marmi dolcevita mia... Non vi mostrate pia. Vivero, vivero sol per a marwi..." Więcej o mnie ;) Nie.Sasanka, to nie ja. |
||
|
|
![]() Własny tytuł (zgłoś się do admina) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Super Użytkownik |
![]() |
A to już się w sumie chyba połapałam.Widać aż taka blondynka nie jestem jak mi się wydaje
pzdr -------------------- "Amate mi ben mio,
kese da marmi dolcevita mia... Non vi mostrate pia. Vivero, vivero sol per a marwi..." Więcej o mnie ;) Nie.Sasanka, to nie ja. |
||
|
|
![]() |
To teraz chyba ino ja...tak wiec...qrcze...zdecydowac sie nie moge,ale chyba jak zwykle na milosc zycia padnie.Wiec Dworka
DWORKA: Płochliwość 9 (za przeproszeniem to Dworuś ma wszystko w zadku...chyba,ze czasem uzna ze w sumie kon bywa plochliwy i ona tysz moze od czasu do czasu co zdarza sie niezwykle nieczesto) Zachowanie w boksie 10 Skocznosc 6 Ujezdzenie(jako konkurencja Temperament 6 (to misiek byl do przytulania a nie qn sportowy-temperament to jej byl niezbyt potrzebny ale chodzila chetnie) Rozrywkowosc 10 (o ile rozrywka jest przytulanie sie lezenie razem na trawce itp itd,bo jak nie to z 7) Sklonnosc do wariacji 3 Wygodnosc(moja?) 10 (jej?) 10 Umiejetnosci 7 Reakcja na pomoce hmm...za trudne do okreslenia w jej przypadku Wytrzymalosc 9 Pocenie sie 5 Przyjmowanie wedzidla 9 Uroda...e no kto by jej "dyszki" nie dal?(lepiej nie mowic bo normalnie focha z przytupem walne Wiadomosci ogolne: klacz zimnokriwsta.kasztanka z odmianami, 13 lat,wzrost ~162cm.i chyba by bylo wsio...tak mysle.sciagalam kategorie czy jak to tam nazwac od wszystkich...
Załączony/e plik/i
-------------------- "Amate mi ben mio,
||
|
|
![]() ![]() |