| VOD | Ogłoszenia | Pogoda | Gry | Konsole | Strona startowa | Pliki | Forum | Hosting | Programy | Hosting plików | Ipla Film |
| Ogłoszenie: |
|---|
Problemy z logowaniem Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ... |
| Ostatnie posty: | |
|---|---|
Wlasny kawalek Witam, znalazlem w internecie swoj dawny kawalek ktory kiedys nagralem z naglego impulsu. Jestem tak... | praca mgr Witam:) Piszę pracę mgr na temat związków partnerskich i poszukuję chętnych osób, które zec... |
Noclegi w Polsce? Może to nic imponującego, ale polecam ośrodek wypoczynkowy nad zalewem Zemborzyckim pod Lublinem.... | Warsztaty prawie za darmo Witam, ostatnia szansa rejestracji na warsztat MÓJ SUKCES z Tadeuszem Niwińskim w Warszawie 31 lip... |
| Forum | Tematów | Odpowiedzi | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|
![]() |
Żywienie
Co, jak i w jaki sposób - jedzenie.
Forum prowadzone przez: sysy, GeryModsTeam
|
21 | 62 | 10.03.2009, 19:54W: Moja papuzka falista nie chce ... Przez: mateusztylak |
![]() |
Ogólnie o ptakach egzotycznych | 237 | 812 | 23.08.2009, 20:35W: Pomocy ! Proszę ! Pomocy ! Przez: MalyHodowcaMaly |
![]() |
Hodowla
Wszystko co związanie z hodowlą.
|
64 | 192 | 27.10.2009, 23:53W: klatka dla żako Przez: sickgirl |
![]() |
Rozmnażanie
Jak zrobić, żeby były młode ptaszki, co zrobić jak już mają być młode ptaszki.
|
16 | 35 | 24.01.2010, 21:17W: KANAREK CZERWONY I ŻÓŁTY Przez: gadotius |
![]() |
Oswajanie
Jak sprawić, by ptak stał się bardziej rozmowny, lub towarzyszył
|
17 | 48 | 16.04.2009, 15:21W: SUPER WIERSZ O PAPUGACH!!! KON... Przez: paulinka176 |
![]() |
Aktualności
Wszystko co dzieje się w ptasim świecie. Proszę o zamieszczanie tutaj wszelkich znalezionych w internecie wiadomości.
|
12 | 14 | 7.11.2009, 19:07W: Wystawa Czerwionka-Leszczynka ... Przez: ssoara |