Bardzo dobra odpowiedz mojego przedmówcy. Zgadzam się z nim w 100 %. Jak na razie to opisałeś sytuacje jak Ty to wszystko widzisz jak Ci jest źle bez niej i nie możesz żyć gdy nie ma jej przy tobie. Tylko pytanie czy ona może zyc bez ciebie ? Moim zdaniem daj jej czasu choć nie odpuszczaj. Miałem w życiu podobną sytuacje i powiem Ci ze jedyna rada to taka że daj jej teraz wszystko przemyśleć niech odczuje twój brak, niech zatęskni i w pewnym sensie się wyszaleje nad tym morzem bo i tak musi z niego wrócić może wówczas sie spotkajciee. Tylko nie mów jak Ci źle bez niej, kobiety wiesz jakie są lubią sie bawić swoimi ofiarami tak jak kotki

tylko znowu nie przesadzaj z tym nie mówieniem, bo możesz a raczej musisz wspomnieć ze Ci bez niej zle ale nie skup sie tylko i wyłącznie na sobie. Pomyśl o niej o tym że czuła się jak kura domowa bo 12h w domu a reszta to praca bądź inne obowiązki i nie mogla liczyć na patera który ja zrozumie i się zmieni dla niej, na kogos kto cos da z siebie aa ap-ropo byłem w identycznej sytuacji jak twoja kobieta tylko że ja mężczyzna... i wyglądało to identycznie jak opisujesz. Nigdy nie mogłem na nią liczyć co do wyscia, odizolowałem sie w 100 % od ludzi tj. znajomych, przyjaciół itp. i zostałem sam. Nie będę sie rozpisywać na mój temat bo to nie o to chodzi ale wiem jedno ze to bardzo boli BARDZO jak 2 osoba cie olewa i zawsze mówi ze nie lubi imprez albo jej się nie chce a co Ty ? nie masz nic do gadania ? wiec daj jej czas moze miesiąc dwa trzy bo wcześniej to nie ma sensu. Jak cie kocha to na pewno wrocicie i nie odpuszczaj, napisz ale nie 300000 sms dziennie tylko np. raz na 2-3 dni - wiem co mówię !
A tak miedzy nami to współczuje twojej dziewczynie 6,5 roku i z tego duża czesc tylko w domku... a życie ? Przecież nie macie po 60 lat i wnuków no nie ?
Jak wszystko wypali to moze wyjedzcie gdzies na urlop taki porządny na 2-3 tygodnie... odpocznijcie zacznijcie żyć na nowo - jak młodzi ludzie a nie jak bardzo poważni i szanowni staruszkowie.
A iii to tak w nawiasie pisze na koncie mojego brata bo nie zakładałem nowego. Serdecznie Pozdrawiam !!!
Ten post był edytowany przez: Miluś (15.10.2009, 19:53)