VOD Ogłoszenia Pogoda Gry Konsole Strona startowa Pliki Forum Hosting Programy Hosting plików Ipla Film
  • 366 for tematycznych
  • 100 MB powierzchni na udostępniane pliki
  • ciekawe fora prywatne
  • e-mail 1 GB bez reklam dla zarejestrowanych
  • grupy znajomych

Login:
Hasło:
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Ogłoszenie:
Problemy z logowaniem
+ Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ...
Ostatnie posty:
Maszynka do golenia, Gillette czy Wilkinson?
+ Odradzam gilette, ponieważ jest to produkt Procter and Gamble, która wykorzystuje zwierzęta do te...
Kto ma?
+ A jednak natrętna reklama. Marketing szeptany nie jest mile widziany na forum. Temat zamykam. Jeszc...
Tajemnice Świata Piwa
+ Ciekawe dlaczego ten "ekspert" nie przyznał się że Tyskie się pasteryzuje oraz dodaje ...
Profesjonalny mastering
+ Może coś więcej info? Sam podanie namiarów nie daje Ci sukcesu. Jak dla mnie to podałeś zbyt m...

Reply to this topicStart new topic

Problem z dziewczyną, Potrzebuję pomocy !
Opcje

marcin-poznan

Nowicjusz
*

Grupa: Użytkownik

<
post 12.10.2009, 18:52
[+] Startowy.com | Post #1 |

Witam.Sytuacja wyglada nastepująco:

Jestem z dziewczyną od ponad 6,5 roku. Mieszkalismy razem u moich rodziców. Jakiś czas temu dziewczyna stwierdziła, że wyprowadzić się chce na pokój, by mnie zmotywować, żebym zaczął z Nia gdzieś wychodzić w weekendy:do kina,na basen,do pubu itp.
Stwierdziła( i miała racje) że w związek wdarła się rutyna i monotonia,nic tylko dom-praca,dom-praca i tak w kółko. A ona też ma swoje potrzeby by gdzieś wyjść w weekend na miasto, odreagowac po tygodniu pracy.Ja zawsze stwierdzałem, jak padała od Niej propozycja wspólnego wyjścia,że mi się nie chce.Byłem egoistą, nie myślałem o jej potrzebach.Myślałem, że jak bedziemy siedzieć w weekend w domu będzie też OK,bo i tak spędzamy czas wspólnie.Myliłem się.
Drugi powód wyprowadzki to podczas kłótni używałem w stosunku do Niej bardzo obraźliwych słów. Stwierdziła, że nie wie,czy ją kocham,gdyż osoba która kocha nie powinna tak się wyrażać.
Byliśmy umówieni, że gdy Jej pokaże że potrafię się odnosić do Niej z szacunkiem i będziemy razem gdzieś wspólnie wychodzić wtedy zamieszkamy wspólnie,juz bez rodziców.
Wyprowadzając się mówiła że mnie kocha,że będziemy sie widywać,telefonować do siebie,pisać smsy.Na drugi dzień po przeprowadzce napisała mi że wzięła L4 (problem z nogą) i pojechała odpocząć nad morze. Od tego momentu odrzuca moje połączenia, nie odpisuje na smsy. I napisała mi że to bez sensu dalej ciągnąć. Po ponad 6,5 roku bycia razem taką poważną rzecz napisała mi przez smsa ! Chociaż dzień wcześniej mówiła mi że mnie kocha ! Nie rozumiem Jej postępowania!
Od tego czasu chodzę załamany, nie moge spać po nocach, straciłem apetyt. Jest mi masakrycznie ciężko.Boli mnie to strasznie,życia bez Niej sobie nie wyobrażam.Wiem, że muszę walczyć, pokazać Jej, że potrafię zamienić tą monotonię, która wdarła się w związek w romantyczne randki we dwoje.I muszę udowodnić Jej, że Ją kocham.
Tylko jak dziewczynie to udowodnić?Piszę Jej dziesiątki smsów dziennie, słowami Jej nie przekonam tylko czynami.
Czy to możliwe,by napisała mi to, żebym dał Jej troche spokoju? Przystopować z tymi smsami? Niech rozmyśli wszystko?
Co mam zrobić w takiej sytuacji? Błagam o pomoc, jestem załamany ...

Ten post był edytowany przez: marcin-poznan (12.10.2009, 18:54)

Go to the top of the page

+Quote Post

Mr. Kontekst

<
post 12.10.2009, 18:52
Post #2 |

Quote Post

Kamyk

GERY.PL

Grupa: Administratorzy

<
post 13.10.2009, 15:41
[+] Startowy.com | Post #3 |

Zauważ, że pisząc jak się z tym czujesz zwracasz uwagę wyłącznie na siebie. Piszesz nam jak Ci teraz źle, i ani jednego słowa o tym jak się czuja Twoja była partnerka.

Już chyba wiadomo dlaczego chciała się z Tobą rozstać. Za bardzo skupiałeś się na sobie. Chciałeś zwracać uwagę na siebie, żeby Cię kobieta kochała, szanowała, i podchodziła empatycznie do Ciebie.

Wytrzymywała 6 i pół roku, jednak egocentryzm Twój chyba to zniszczył.

Jestem ciekaw co pisałeś jej w SMSach: że źle się czujesz bez niej? Że tęsknisz? itp... Jesteś typem ekstrawertyka. Ciekawe czy choć raz jej spytałeś jak ona się czuje i c o tym wszystkim myśli. Bo niekoniecznie zawsze ona musiała interesować się opowiadaniami o tym co odczuwałeś.

--------------------
Bluetooth marketing | podłogi posadzki przemysłowe - budowa posadzek| ogłoszenia nieruchomości Śląsk - mieszkania, domy | Youstrip

http://mocneespresso.pl - blog o podrywaniu kobiet. Sprawdź te metody - to działa!

+Quote Post

Miluś

Nowicjusz
*

Grupa: Użytkownik

<
post 15.10.2009, 19:51
[+] Startowy.com | Post #4 |

Bardzo dobra odpowiedz mojego przedmówcy. Zgadzam się z nim w 100 %. Jak na razie to opisałeś sytuacje jak Ty to wszystko widzisz jak Ci jest źle bez niej i nie możesz żyć gdy nie ma jej przy tobie. Tylko pytanie czy ona może zyc bez ciebie ? Moim zdaniem daj jej czasu choć nie odpuszczaj. Miałem w życiu podobną sytuacje i powiem Ci ze jedyna rada to taka że daj jej teraz wszystko przemyśleć niech odczuje twój brak, niech zatęskni i w pewnym sensie się wyszaleje nad tym morzem bo i tak musi z niego wrócić może wówczas sie spotkajciee. Tylko nie mów jak Ci źle bez niej, kobiety wiesz jakie są lubią sie bawić swoimi ofiarami tak jak kotki tongue.gif tylko znowu nie przesadzaj z tym nie mówieniem, bo możesz a raczej musisz wspomnieć ze Ci bez niej zle ale nie skup sie tylko i wyłącznie na sobie. Pomyśl o niej o tym że czuła się jak kura domowa bo 12h w domu a reszta to praca bądź inne obowiązki i nie mogla liczyć na patera który ja zrozumie i się zmieni dla niej, na kogos kto cos da z siebie aa ap-ropo byłem w identycznej sytuacji jak twoja kobieta tylko że ja mężczyzna... i wyglądało to identycznie jak opisujesz. Nigdy nie mogłem na nią liczyć co do wyscia, odizolowałem sie w 100 % od ludzi tj. znajomych, przyjaciół itp. i zostałem sam. Nie będę sie rozpisywać na mój temat bo to nie o to chodzi ale wiem jedno ze to bardzo boli BARDZO jak 2 osoba cie olewa i zawsze mówi ze nie lubi imprez albo jej się nie chce a co Ty ? nie masz nic do gadania ? wiec daj jej czas moze miesiąc dwa trzy bo wcześniej to nie ma sensu. Jak cie kocha to na pewno wrocicie i nie odpuszczaj, napisz ale nie 300000 sms dziennie tylko np. raz na 2-3 dni - wiem co mówię !
A tak miedzy nami to współczuje twojej dziewczynie 6,5 roku i z tego duża czesc tylko w domku... a życie ? Przecież nie macie po 60 lat i wnuków no nie ?
Jak wszystko wypali to moze wyjedzcie gdzies na urlop taki porządny na 2-3 tygodnie... odpocznijcie zacznijcie żyć na nowo - jak młodzi ludzie a nie jak bardzo poważni i szanowni staruszkowie.
A iii to tak w nawiasie pisze na koncie mojego brata bo nie zakładałem nowego. Serdecznie Pozdrawiam !!!

Ten post był edytowany przez: Miluś (15.10.2009, 19:53)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

linki sponsorowane Dodaj link sponsorowany
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Opinie użytkowników o telewizorach lcd. Poznajopinię innych, napisz własną!
TAXFIN.PL - portal profesjonalnej wiedzy księgowego - Bezpłatne szkolenia - wypowiedzi najznakomitszych ekspertów - Artykuły pracowników renomowanych kancelarii
Zdobądź nowe kwalifikacje. Praktyczne kursy księgowe w renomowanej firmie gwarancją stabilnej pracy.
wycieczki Egipt wakacje w Egipcie
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Pliki do pobrania
producent:Flavio Antonioli
kategoria:Multimedia
rozmiar:18.58MB
wersja:2574
producent:Opera Software ASA
kategoria:Przeglądarki
rozmiar:11.98MB
wersja:3390
producent:PepiMK Software
kategoria:Aplikacje zabezpieczające
rozmiar:7.98MB