Problem ze znajomością swoich praw niekoniecznie musi dotyczyć akcesji Polski do Unii Europejskiej.
Paradoksalnie obywatele żyjący w Polskiej Republice Ludowej mieli kilka niezagrożonych " totalizmem " praw,
które odebrane zostały im po roku 1989. Tusk, Kaczor i reszta styropianu robią ludziom wodę z mózgu.
Bawią się w miłość z religią, tak ustawili hierarchię, że ta rozpasana nie zdaje sobie sprawy,
że iranizuje Naród już tylko, żeby napchać sobie brzuchy. Kto ostatnio widział głodnego proboszcza ?
Kto ostatnio widział głodnego Polaka ? Król jest nagi ; Wojtyła powinien przed śmiercią odpowiedzieć
na kilka ważnych i decydujących o losie świata pytań : Czy uważał, że jest święty, kiedy rozpwszechniał HIV w Afryce
i kiedy z zadowoloną mordą nie zauważał molestowania dzieci nie tylko w Irlandii ...
Jak łatwo zapomnieć o majtkach biskupa Pelza, jak trudno wyobrazić sobie, że trzytygodniowy embrion nie czuje ;
jest tylko takim stworzeniem, mniejszym, mniejszym, mniejszym niż komar, którego zabijasz bez zmróżenia oka.
Jesteś wyhodowany w tym kraju, który niekoniecznie chce, żebyś był Europejczykiem.
W Europie nie ma iranizacji. Iranizacja jest w Polsce. Nie Legia czy Lech, albo Wisełka rządzi ...
Rządzi Kościół Katolicki ; jak mu się czegoś nie da, to bije ostro ; nie ma takiej możliwości,
żeby czegoś, czego chce, mu nie dano. Wolna Polska zmusiła mnie od oddania kośkatowi części mojej wolności.
Pani sędzia stwierdziła, że bicie w dzwony dzień w dzień w środku osiedla to realizacja wartości chrześcijańskich,
natomiast gdybym codziennie je pod oknem napierdalał rock'n'rolem od szóstej rano, to byłoby to naruszeniem,
czy zakłóceniem. Wiem, że jestem obywatelem w moim kraju drugiej kategorii.
Pierwszej kategorii jest lokalny proboszcz
Jest tak : W konstytucji zapisano rozdział Kościoła od Państwa.
Jest tak : Kto ma pilota, ten ma władzę, cieszy się z mandatu elektoratu
i pewnie by chciał dopieścić lokalnego biskupa,
a EUROPA SIĘ Z NAS ŚMIEJE, ALE piewsza rzecz, którą wykonuje polski polityk,
to całowanie butów najbliższego hierachy kościoła katolickiego.
I tak dalej, i tak dalej,
prawda ?
Ten post był edytowany przez: Boogey (15.06.2009, 06:23)