VOD Ogłoszenia Pogoda Gry Konsole Strona startowa Pliki Forum Hosting Programy Hosting plików Ipla Film
  • 366 for tematycznych
  • 100 MB powierzchni na udostępniane pliki
  • ciekawe fora prywatne
  • e-mail 1 GB bez reklam dla zarejestrowanych
  • grupy znajomych

Login:
Hasło:
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Ogłoszenie:
Problemy z logowaniem
+ Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ...
Ostatnie posty:
Maszynka do golenia, Gillette czy Wilkinson?
+ Odradzam gilette, ponieważ jest to produkt Procter and Gamble, która wykorzystuje zwierzęta do te...
Kto ma?
+ A jednak natrętna reklama. Marketing szeptany nie jest mile widziany na forum. Temat zamykam. Jeszc...
Tajemnice Świata Piwa
+ Ciekawe dlaczego ten "ekspert" nie przyznał się że Tyskie się pasteryzuje oraz dodaje ...
Profesjonalny mastering
+ Może coś więcej info? Sam podanie namiarów nie daje Ci sukcesu. Jak dla mnie to podałeś zbyt m...

Reply to this topicStart new topic

Nieszczęśliwa miłość
Opcje

niemiec77

Nowicjusz
*

Grupa: Użytkownik

<
post 31.03.2010, 20:53
[+] Startowy.com | Post #1 |

Opowiem tak w skrócie byłem z dziewczyną 5 miesięcy po 4 miesiącach zerwała ona ale starałem się udało wróciliśmy potem znowu coś ucichło i znowu było. W grudniu zeszłego roku to już był definitywny koniec naszego związku. Czasem jakis zwykly sms. Mówilem jej cześc ona odpowiadała.Ale zdarzyło sie pare razy tak ze ja dosłownie mijałem ją mówiłem cześć ale spojrzała spuscila glowe i bez słowa.Więc przestałem już kompletnie się odzywać. Ale niestety w domu w szkole (chodzimy do tej samej szkoły , ja jeszcze tylko miesiac potem matura)co bym nie robił myślalem o niej patrzyłem non stop na telefon jak jakis chory psychicznie potem jakos to mi przeszło. I bylo dobrze. Oczywiście blok nk standard laughing.gif
I bylo z miesiac czasu spokojnie normalnie . Ostatnio mnie pare przegladała dosć czesto ale nie to najwazniejsze. A teraz znowu myśle o niej caly , śni mi sie czesto ona .Zwyczajnie tęsknię . Ale tu już nie ma na co liczyć . W miłosći to chyba nie ma do 3 razy sztuka dry.gif Pewnie powiecie mi że mam zapomniec o niej że ona mnie nie kochala tylko byla mna zauroczona. Tak wychodzi na to że jestem nieszczesliwie zakochany .Czasem nawet chce mi się plakac .
Powiedzcie co mam robić ? crybaby.gif

Go to the top of the page

+Quote Post

Mr. Kontekst

<
post 31.03.2010, 20:53
Post #2 |

Quote Post

Havret

Mega Gaduła

Grupa: Super Użytkownik

<
post 4.04.2010, 20:29
[+] Startowy.com | Post #3 |

Nic, kompletnie nic. To minie. Jak wszystko. Poza tym, "tego kwiatu jest pół światu". wink3.gif Znajdziesz sobie inną, pewnie lepszą kobietę. Nie zapomnij jednak by przeanalizować dokładnie wasz związek. Każde doświadczenie niesie cenną naukę, której nie uzyskasz w żaden inny sposób.

--------------------

+Quote Post

raquel

Nowicjusz
*

<
post 4.05.2010, 10:27
[+] Startowy.com | Post #4 |

wygląda na to, że tego związku nie da sie reaktywowac i raczej nie jesteś w stanie nic zrobić by zmienić obecną sytuację. Czasem tak jest, że już wydaje sie, ze poradzilismy sobie z rozstaniem , że udało na się zapomniec o ex a tu bnagle jakiś impuls i wraca jakieś wspomnienie i wszystko zaczyna się od nowa. Znam to doskonale. Myślę, że po prostu potrzebujesz jeszcze trochę czasu by zapomnieć i trochę szczęścia by ponownie sie zakochać. Tymczasem powodzenia na maturze!Skup się teraz na naukce i egzaminach!

+Quote Post

nikiel

Początkujący
**

<
post 31.05.2010, 09:15
[+] Startowy.com | Post #5 |

"tego kwiata to pół świata, a trzy czwarte g... warte" smile.gif Wydaje Ci się teraz, ze łatwo nam mówić, że to tak boli i tak dalej, ale... z niemiłego doświadczenia wiem, ze to jest tak, jak w wierszu ks. Twardowskiego:
Jakie to dziwne
tak bolało
nie chciało się żyć
a teraz takie nieważne
niemądre
jak nic

+Quote Post

Umbriel

PanDemonAeon

<
post 11.06.2010, 12:12
[+] Startowy.com | Post #6 |

Z całym szacunkiem. 4 miesiące to całe g.. a nie czas spędzony razem. To, co Cię spotkało to zwyczajne, nastoletnie zakochanie. Najprawdopodobniej jeszcze nieraz znajdziesz się w tej sytuacji.
Lekarstwo: trochę piwa (tudzież innych alkoholi), trochę czasu z kumplami na wygłupach, zmiana obiektu zainteresowania. Najlepiej w tej kolejności. Będzie dobrze devil2.gif

--------------------
Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russel

+Quote Post

Restricted

Gaduła +

<
post 12.06.2010, 22:10
[+] Startowy.com | Post #7 |

Cześć
W zasadzie to każdy z nas czytających miał lub będzie miał podobne perypetie. Osobiście na Twoim miejscu w Twoim wieku próbowałbym walczyć, pisać i przypominać o sobie. Pamiętam sytuację ze swojego życia i moją przyjaciółkę, z którą raz byłem a raz nie. Teraz po latach myślę, że potrafiłbym ją zdobyć na stałe, tyle że z perspektywy czasu nie chciałbym tego. Skoro próbowaliście już drugi raz to znak, że coś nie jest tak, że jesteś fajnym chłopakiem, ale nie dla niej.

Jak czujesz, że serce Ci staje i myśląc o niej masz nieregularny oddech a nawet arytmie serca to, coś ci powiem. Jesteś jednym z tych, którzy nieszczęśliwie kochają. Teraz już wiesz, że Twój przypadek kwalifikuje się pod nieodwzajemnioną miłość smile.gif

Życzę Ci powodzenia z inna dziewczyną, wartą Twojego czasu.

+Quote Post

badalice

Nowicjusz
*

<
post 23.06.2010, 15:32
[+] Startowy.com | Post #8 |

CYTAT(niemiec77 @ 31.03.2010, 20:53) *
Opowiem tak w skrócie byłem z dziewczyną 5 miesięcy po 4 miesiącach zerwała ona ale starałem się udało wróciliśmy potem znowu coś ucichło i znowu było. W grudniu zeszłego roku to już był definitywny koniec naszego związku. Czasem jakis zwykly sms. Mówilem jej cześc ona odpowiadała.Ale zdarzyło sie pare razy tak ze ja dosłownie mijałem ją mówiłem cześć ale spojrzała spuscila glowe i bez słowa.Więc przestałem już kompletnie się odzywać. Ale niestety w domu w szkole (chodzimy do tej samej szkoły , ja jeszcze tylko miesiac potem matura)co bym nie robił myślalem o niej patrzyłem non stop na telefon jak jakis chory psychicznie potem jakos to mi przeszło. I bylo dobrze. Oczywiście blok nk standard laughing.gif
I bylo z miesiac czasu spokojnie normalnie . Ostatnio mnie pare przegladała dosć czesto ale nie to najwazniejsze. A teraz znowu myśle o niej caly , śni mi sie czesto ona .Zwyczajnie tęsknię . Ale tu już nie ma na co liczyć . W miłosći to chyba nie ma do 3 razy sztuka dry.gif Pewnie powiecie mi że mam zapomniec o niej że ona mnie nie kochala tylko byla mna zauroczona. Tak wychodzi na to że jestem nieszczesliwie zakochany .Czasem nawet chce mi się plakac .
Powiedzcie co mam robić ? crybaby.gif

Być może Wasz problem tkwi w nieudanym seksie?
Znam pary które rozeszły się ponieważ nie potrafili rozmawiać na te tematy,
ale znam też takich którzy uratowali się przed tym, ponieważ zapisali się na warsztaty
pomagające takim ludziom. Aby ich znaleźć wpiszcie w wyszukiwarkę: Esensual - Akademia zmysłów

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

linki sponsorowane Dodaj link sponsorowany
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Opinie użytkowników o telewizorach lcd. Poznajopinię innych, napisz własną!
TAXFIN.PL - portal profesjonalnej wiedzy księgowego - Bezpłatne szkolenia - wypowiedzi najznakomitszych ekspertów - Artykuły pracowników renomowanych kancelarii
Zdobądź nowe kwalifikacje. Praktyczne kursy księgowe w renomowanej firmie gwarancją stabilnej pracy.
wycieczki Egipt wakacje w Egipcie
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Pliki do pobrania
producent:Flavio Antonioli
kategoria:Multimedia
rozmiar:18.58MB
wersja:2574
producent:Opera Software ASA
kategoria:Przeglądarki
rozmiar:11.98MB
wersja:3390
producent:PepiMK Software
kategoria:Aplikacje zabezpieczające
rozmiar:7.98MB