VOD Ogłoszenia Pogoda Gry Konsole Strona startowa Pliki Forum Hosting Programy Hosting plików Ipla Film
  • 366 for tematycznych
  • 100 MB powierzchni na udostępniane pliki
  • ciekawe fora prywatne
  • e-mail 1 GB bez reklam dla zarejestrowanych
  • grupy znajomych

Login:
Hasło:
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Ogłoszenie:
Problemy z logowaniem
+ Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ...
Ostatnie posty:
Maszynka do golenia, Gillette czy Wilkinson?
+ Odradzam gilette, ponieważ jest to produkt Procter and Gamble, która wykorzystuje zwierzęta do te...
Kto ma?
+ A jednak natrętna reklama. Marketing szeptany nie jest mile widziany na forum. Temat zamykam. Jeszc...
Tajemnice Świata Piwa
+ Ciekawe dlaczego ten "ekspert" nie przyznał się że Tyskie się pasteryzuje oraz dodaje ...
Profesjonalny mastering
+ Może coś więcej info? Sam podanie namiarów nie daje Ci sukcesu. Jak dla mnie to podałeś zbyt m...

16 Stron V  123 ... 16>  
Reply to this topicStart new topic

Miłość na odległość
Opcje

Morientez

Nowicjusz
*

Grupa: Użytkownik

<
post 27.08.2004, 10:33
[+] Startowy.com | Post #1 |

Ja mieszkam w lublinie ona we wrocławiu czy możliwe jest żeby nasza miłość przetrwała?

Go to the top of the page

+Quote Post

Mr. Kontekst

<
post 27.08.2004, 10:33
Post #2 |

Quote Post

Rozbrykany Tygry...

Gaduła +

Grupa: Super Użytkownik

<
post 16.11.2004, 18:52
[+] Startowy.com | Post #3 |

wiesz moja dziewczyna mieszkala 20 km ode mnie wiesz jak sie wkurzalem ze nie moglem jej codziennie widywac .... i jakos czar prysl i rozeszlismcy sie jako para ale nadal jestesmy super kumplami biggrin.gif

+Quote Post

Major

Początkujący
**

<
post 22.11.2004, 19:32
[+] Startowy.com | Post #4 |

Zero procent.wierz mi.
Miałem dziewczyne ja mieszkam w zielonej Górze a ona w krotoszynie
jednym słowem całkowita klapa
i dziewczyn mam po... Niemożliwe żeby to wyszło!!!!!!!!!!!!!11 cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif

+Quote Post

jawa

Gaduła +

<
post 22.11.2004, 21:10
[+] Startowy.com | Post #5 |

Zero procent.wierz mi.

Skad w tobie chlopie taki pesymiz sie bierze??? moim zdaniem jest szansa z pewnoscia duzo mniejsza niz np. para z tego samego miasta ale jest. jesli jestescie odpowiedzialni, ufacie sobie i wogole "naprawde" kochacie to dacie rade.

Musisz w to wierzyc. Powodzenia!

pozdrawiam kid.gif

--------------------
"Fanatyzm niszczy, ale bliższy jest mi kraj ojczysty każdy inny niższy"

"Miłujący Boga nie mają religii, mają tylko samego Boga"
KARATE
HIP HOP

+Quote Post

purusha

Nowicjusz
*

<
post 3.12.2004, 23:59
[+] Startowy.com | Post #6 |

w pierwszym okresie poznawania się mała szansa na przetrwanie odległość może w dłuższych już związkach gdzie w zasadzie ma się poczucie ze się zna drugą osobą może nawet umacniać choć zmam wiele par którym się nie udało dlatego mam do tego sceptyczne podejście poczucie bliskości nie tylko psychicznej jest ważne chyba dla każdego z nas fajnie mieć kogoś do kogo można się przytulić gdy jest źle

+Quote Post

Naczo

Początkujący
**

<
post 4.12.2004, 00:51
[+] Startowy.com | Post #7 |

Spoko stary nie przejmuj się. Mam kumpla który chodzi z panną która mieszka dosłownie na drugim końcu polski. Gość to troche dziwkarz, ale ta panna go odmieniła. Nie wiem dokładnie ile są razem, ale z 2 lata na stówe. Jeśli chodzi o kontak to przez komurkę na pewno, zresztą on do niej często jeździł, panna też nie leniuchowała. Wkażdym bądź razie widzieli się przynajmniej raz na miesiąc i to różnie przeważnie po kilka dni na raz. Tak więc moim skromnym zdaniem miłość na odległość jest możliwa. Narka wink3.gif

+Quote Post

dausner

Nowicjusz
*

<
post 24.01.2005, 23:44
[+] Startowy.com | Post #8 |

QUOTE(Morientez @ 27.08.2004, 11:33)
Ja mieszkam w lublinie ona we wrocławiu czy możliwe jest żeby nasza miłość przetrwała?
*

hmmm.gifm ciezko powiedziec mi sie wydaje osobiscie ze macie szanse o ile bardzo tego chcecie.Powiem Ci ze miałem dziewczyne ktura mieszkała odemnie 600 km i to jest naprawde okropny bul wiec powiedziałem sobie ze juz wiecej nie zangazuje sie w miłosc na odległość ale decyzia nalezy do Ciebie miłosc istnieje na odlełosc ale razem z taka miłoscia mały bul wiec pozadnie sie zastanów.Ja teraz tez sie zakochałem na odległosc dokładnie 200 km i rozwazam małe za i przeciw ale sam nie wiem powodzenia wink3.gif

QUOTE(Morientez @ 27.08.2004, 11:33)
*

Marne szanse tongue.gif

+Quote Post

koniara4

Zaawansowany

Grupa: Stały bywalec

<
post 28.01.2005, 19:02
[+] Startowy.com | Post #9 |

Jeśli się naprawde kochacie to wytrzymacie. Ale jeśli byś ją kochał to byś teraz do niej pisał a nie tu

+Quote Post

Selene

Gaduła

<
post 6.02.2005, 15:13

heh....odradzam Ci taką znajomość...Ja jestem z pomorza, a kiedyś flirtowałam i chodziłam internetowo z chłopakiem z drugiego końca polski(dosłownie) crazy.gif crazy.gif crazy.gif crazy.gif Pisaliśmy sobie:Kocham Cię, kiedyś sie spotkamy itd,ale to nie przetrwało. To,że on był tak daleko sprawiało tylko,że czułam się bardzo samotna ,niż bez niego.... crybaby.gif crybaby.gif crybaby.gif crybaby.gif

--------------------
"Bóg świadkiem, że kładę się często z pragnieniem, a nawet czasem z nadzieją niezbudzenia się wcale. A rano otwieram oczy, spostrzegam słońce i czuję się nieszczęśliwy"
Werter

+Quote Post

karbain

Początkujący
**

<
post 9.02.2005, 00:41

Nigdy nie należy zakładać, że coś się nie uda. Poza tym zawsze warto spróbować. A jeśli na prawde obojgu wam zależy na tym związku to tymbardziej macie szanse. Mam znajomych, którzy mieszkają w znacznej odległości od siebie i mimo to są juz dość długo razem. Spotykają się sporadycznie (np. raz czy dwa razy w miesiącu) za to codziennie kontaktują się ze soba czy to dzwoniąc do siebie czy też przez internet.
Wydaje mi się, że w Twoim przypadku będzie to dużym wybiegnięciem w przyszłość, ale jeśli wasz związek przetrwa - czego wam życze - i z czasem wyjdzie z tego coś bardzo poważnego pojawi się duży problem, a mianowicie: mieszkamy w mojej czy twojej miejscowości? Z doświadczenia wiem, że nie jest to łatwa kwesta; ale najważniejsze to to, że i ten problem mozna pomyslnie rozwiązaćsmile.gif

--------------------
Nigdy nie mów nigdy!

+Quote Post

matys86

Nowicjusz
*

<
post 15.02.2005, 17:25

no to sluchajcie! ja mieszkam w wiedniu, a moja dziewczyna z ktora jestem od ponad miesiaca, mieszka w krakowie. jakos to funkcjonuje, przyjezdzam do krakowa jak tylko moge. to w sumie prawie 500 km ale dla milosci to tak jak rzut kamieniem. mam nadzieje ze ten zwiazek przetrwa bo mi na niej zalezy. pozdrawiam wszystkich milosnikow na odleglosc! wub.gif

+Quote Post

maryjane25

Nowicjusz
*

<
post 27.02.2005, 13:41

od listopada rozmawiam przez internet z chlopakiem. bardzo mi sie podoba, dzwonimy do siebie, przez internet rozmawiamy codziennie. problem w tym, ze dzieli nas duza odleglosc: on studiuje w berlinie, a ja mieszkam w wielkopolsce. czesto rozmawiamy o naszej przyszlosci i zawsze dochodzimy do tego samego punktu: jak to bedzie, kto do kogo przyjedzie , w ktorym kraju bedziemy mieszkac. on pochodzi z ameryki poludniowej studiuje w niemczech i tam chce zostac. przyjazd do polski na stale nie wczodzi dla niego w rachube. ja nie chce wyjechac z polski poniewaz moja sytuacja rodzinna mi na to nie pozwala, musze sie opiekowac rodzicem. ciezko mi bardzo, nie wiem czy powinnam miec nadzieje na to, ze kiedys on i ja bedziemy razem, bo jednak ktos bedzie musial podjac decyzje. sad.gif nie wiem, co mam o tym wszystkim myslec i co mam robic sad.gif

+Quote Post

Margot

Sweetbloodhia

<
post 4.03.2005, 23:11

nie znam przypadku " milosci na odleglosc "
musi chyba bardzo rzadko wystepowac o ile w ogole w naszych czasach, gdzie jest coraz mniej romantyzmu...

--------------------
sorry, not tonight.

the only bush i trust is my own.

arcynieprzyzwoite nudy

+Quote Post

Theya

Weteran Forum

<
post 5.03.2005, 07:36

Jeśli się kochacie to wszystko jest możliwe, ale to jest też kwestia zaufania. życzę żeby się udało smile.gif

.Ja jestem z pomorza, a kiedyś flirtowałam i chodziłam internetowo z chłopakiem z drugiego końca polski(dosłownie). Pisaliśmy sobie:Kocham Cię, kiedyś sie spotkamy itd,ale to nie przetrwało.

Taaaaa............ jak sie chodzi internetowo?

--------------------
Forlorn World<- nie spać klikć komentować ^^
-----------
"...to było bardzo niekonsekwentne z jej strony - umrzeć, mając tak sprecyzowane poglądy..."
-----------
user posted image

+Quote Post

karbain

Początkujący
**

<
post 5.03.2005, 09:01

ciezko mi bardzo, nie wiem czy powinnam miec nadzieje na to, ze kiedys on i ja bedziemy razem, bo jednak ktos bedzie musial podjac decyzje.  nie wiem, co mam o tym wszystkim myslec i co mam robic 

Jeśli się kochacie i łączy was cos wiecej niż chwilowe zauroczenie na pewno znajdziecie jakiś kompromis.Poza tym jest wiele par, które dzieli znaczna odległość i spotykają się rzadko, a jednak mimo wszytko są razem. Na pewno masz kogoś kto choć kilka dni może zaopiekować się twoim rodzicem a ty w tym czasie mogłabyś pojechać do Niemiec. Później on mógłby przyjechac do ciebie, itd. Skoro on planuje zostać w Niemczech to - lepiej że tam niż jakby chciał wrócić do Ameryki smile.gif

--------------------
Nigdy nie mów nigdy!

+Quote Post

16 Stron V  123 ... 16>
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

linki sponsorowane Dodaj link sponsorowany
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Opinie użytkowników o telewizorach lcd. Poznajopinię innych, napisz własną!
TAXFIN.PL - portal profesjonalnej wiedzy księgowego - Bezpłatne szkolenia - wypowiedzi najznakomitszych ekspertów - Artykuły pracowników renomowanych kancelarii
Zdobądź nowe kwalifikacje. Praktyczne kursy księgowe w renomowanej firmie gwarancją stabilnej pracy.
wycieczki Egipt wakacje w Egipcie
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Pliki do pobrania
producent:Flavio Antonioli
kategoria:Multimedia
rozmiar:18.58MB
wersja:2574
producent:Opera Software ASA
kategoria:Przeglądarki
rozmiar:11.98MB
wersja:3390
producent:PepiMK Software
kategoria:Aplikacje zabezpieczające
rozmiar:7.98MB