| VOD | Ogłoszenia | Pogoda | Gry | Konsole | Strona startowa | Pliki | Forum | Hosting | Programy | Hosting plików | Ipla Film |
| Ogłoszenie: |
|---|
Problemy z logowaniem Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ... |
| Ostatnie posty: | |
|---|---|
Maszynka do golenia, Gillette czy Wilkinson? Odradzam gilette, ponieważ jest to produkt Procter and Gamble, która wykorzystuje zwierzęta do te... | Kto ma? A jednak natrętna reklama. Marketing szeptany nie jest mile widziany na forum. Temat zamykam. Jeszc... |
Tajemnice Świata Piwa Ciekawe dlaczego ten "ekspert" nie przyznał się że Tyskie się pasteryzuje oraz dodaje ... | Profesjonalny mastering Może coś więcej info? Sam podanie namiarów nie daje Ci sukcesu. Jak dla mnie to podałeś zbyt m... |
![]() ![]() |
Lista życzeń |
|
|
![]() |
|
||
|
|
|
Duc de Castiglione ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administratorzy |
![]() |
Lista może być w pełni otwarta... Ale myślę, że powinna być w miarę realna (czyt. darujmy sobie pobożne życzenia
|
||
|
|
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownik |
![]() |
"Wojny napoleonskie" Kukiela wydał właśnie Kurpisz
|
||
|
|
![]() Obrist ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Stały bywalec |
![]() |
QUOTE Janusz Staszewski - "Wojsko polskie na Pomorzu w roku 1807" Podpisuję sie równiez pod tą sugestią! |
||
|
|
|
Duc de Castiglione ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administratorzy |
![]() |
QUOTE(scharfschütze @ 10.02.2007, 01:18) Czy to w rzeczywistości pokrywa sie z możliwościa sugestii dla wydawnictw, czy tylko forma zabawy? W założeniu to miał być żart, ale co najmniej kilku wydawców regularnie tutaj zagląda, więc nasze sugestie na pewno do nich dotrą. QUOTE(scharfschütze @ 10.02.2007, 01:18) Bo jeśli tak to szkoda czasu. Inczaj może ustalimy jakąś listę szczególnie wartościowych i oczekiwanych na wznowienie dzieł i wówczas przeprowadzimy coś w rodzaju ankiety. Już to kiedyś próbowałem zrobić: klik Bez większych rezultatów zresztą QUOTE(Kamp @ 9.02.2007, 22:05) Moje "życzenia" to wyłącznie reprinty. Kampie, chyba trochę pomyliłeś pojęcia. Wydaje mi się, że chodzi Ci o wznowienia, bo reprint to powtórne wydanie starej książki z możliwie wiernym zachowaniem cech oryginału. Kirkory wychodziły w Londynie w latach 70-tych, więc zdecydowanie za wcześnie na reprinty. Ten post był edytowany przez: Castiglione (10.02.2007, 10:15) |
||
|
|
![]() roi de Portugal ![]() Grupa: NapoleonTeam |
![]() |
No to ja trochę pofantazjuję. Widziałbym chętnie HB-eki:
"Jena-Auerstaedt 1806", "Frydland 1807" i "Drezno 1813" -------------------- |
||
|
|
![]() ![]() |