| VOD | Pogoda | Gry | Katalog Firm | Frazpc.pl | Statystyki Stron | Forum | Hosting | Programy | Ipla Film | Pozycjonowanie |
| Ogłoszenie: |
|---|
Problemy z logowaniem Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ... |
| Ostatnie posty: | |
|---|---|
Wieczór panieński szukam inspiracji na wieczór panieński mojej przyjaciółki, który (współ)organizuję. jakie pr... | That coolest free Girls Games for you. Hi there gaming girls! Looking for the perfect games? Over 2000 Best games for ladies, including... |
Szukam laptopa do 500 zł Sprawdź mtech na allegro. Sam kupiłem tam lapka za 1400zł używanego, z gwarancją roczną! N... | So you can enjoy music in a cool feeling Beats Headphones Monster introduced a high-quality headphones, the most prominent is the audio te... |
![]() ![]() |
Linux i Windows XP na jednym komputerze, Czy jest to możliwe? |
|
|
![]() |
|
||
|
|
|
Początkujący ![]() ![]() Grupa: Użytkownik |
![]() |
Jak najbardziej będziesz mógł. Wystarczy tylko oddzielna partycja, na której zainstalujesz Linuksa. U mnie Linux śmiga obok Visty i nie przeszkadzają sobie
Osobiście sugeruję na początek Mandriva'ę -- jest to jedna z najbardziej multimedialnych dystrybucji Linuksa, prosta w instalacji i późniejszym użytkowaniu. -------------------- macth | Register Linux User: 318934
gg: 2017571 | jid: macth@jabber.org | gsm: 501035283 | www.macth.prv.pl --- odwiedź www.flug.org.pl --- |
||
|
|
|
Mega Gaduła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Super Użytkownik |
![]() |
a ja osobiście proponuję Ubuntu
IMO jest dużo prostsze od Mandrivy i baaardzo intuicyjne. -------------------- http://mantosz.pl - mój blog ;) Zapraszam do poczytania :)
|
||
|
|
![]() GERY.PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administratorzy |
![]() |
Ja też mam Linuxa oraz dodatkowo Windowsa (którego już przestałem dawno uzywać na jednym komputerze).
Nie ma żadnych przeciwskazań. Głowię się teraz, jak usunąć windowsa z dysku i zostawić tylko Linuxa bez naruszania konstrukcji partycji i bootowania. -------------------- fastlearn.pl - Bezpłatny Videokurs języka angielskiego. Sprawdź już teraz jak połączyć naukę z doskonałą zabawą!
grafolog pismo transport tanie taxi tarszawa mazowsze |
||
|
|
![]() GERY.PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administratorzy |
![]() |
Ja niestety z windowsa jestem skazany tylko po to, żeby synchronizować dane z telefonem HTC.
Niestety telefony z Windows Mobile nie są kompatybilne pod innymi systemami niż z Microsoftu. Przykre, bo żeby móc prawidłowo uzywać telefon (synchronizować dane z komputerem), musze posiadać sys windows. -------------------- fastlearn.pl - Bezpłatny Videokurs języka angielskiego. Sprawdź już teraz jak połączyć naukę z doskonałą zabawą!
||
|
|
![]() |
a ja podobnie postrzegam Linuxa. Nie wiem, co ludzie w tym widzą, mnie wpienia ten system. Czytaj uważniej. Mnie wpienia Windows. A ca co? Zazżeranie zasobów sprzętowych i ciągłe problemy z bezpieczeństwem. nie da się na Windowskei normalnie pracować i skupić ciągle myśląc o zagrożeniu. Co do Linuxa - to nie zabawka i w tym przypadku trzeba znać się na informatyce a nie tylko udawać. Śmieszą mnie ludzie po studiach udający informatyków, nie potrafiący pracować na normalnych systemach. Nauczyli się podstaw windowsa i później zasilają urzędy pracy. -------------------- fastlearn.pl - Bezpłatny Videokurs języka angielskiego. Sprawdź już teraz jak połączyć naukę z doskonałą zabawą!
||
|
|
![]() ![]() |