| VOD | Pogoda | Gry | Katalog Firm | Frazpc.pl | Statystyki Stron | Forum | Hosting | Programy | Ipla Film | Pozycjonowanie |
| Ogłoszenie: |
|---|
Problemy z logowaniem Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ... |
| Ostatnie posty: | |
|---|---|
Wieczór panieński szukam inspiracji na wieczór panieński mojej przyjaciółki, który (współ)organizuję. jakie pr... | That coolest free Girls Games for you. Hi there gaming girls! Looking for the perfect games? Over 2000 Best games for ladies, including... |
Szukam laptopa do 500 zł Sprawdź mtech na allegro. Sam kupiłem tam lapka za 1400zł używanego, z gwarancją roczną! N... | So you can enjoy music in a cool feeling Beats Headphones Monster introduced a high-quality headphones, the most prominent is the audio te... |
![]() ![]() |
Licencjat z Erotyki w grach komputerowych ;] |
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownik |
![]() |
Cześć wszystkim!
Piszę do was z prośbą o pomoc. Studiuję Kulturoznawstwo, dokładniej, Porównawcze Studia Cywilizacji i jestem obecnie na III roku, co wymusza ode mnie napisanie pracy licencjackiej. Temat, który sobie właśnie przygotowuje to "Erotyka w grach komputerowych" (nazwa robocza). Urocze, prawda? Na złożenie pracy mam rok czasu ^^". Ogólnie, to będę pisał o różnych sposobach jej przedstawiania, o jej funkcji, o jej roli, różnicach w grach pochodzących z zachodu/wschodu, uwarunkowaniach kulturowych powiązanych z postrzeganiem erotyki, stereotypach myślowych itd. Erotyka czyli bardziej rozumiany erotyzm, seksualność, intymność, cielesność a także sceny erotyczne, etc Sam jestem w miarę doświadczonym graczem (a przynajmniej za takiego się uważam), dodatkowo, mój promotor opublikował kiedyś sporą pracę na temat erotyki ponowoczesnej Na tą chwilę, prosiłbym was o odpowiedzenie na poniższe punkty 1. Co ogólnie uważacie o pisaniu pracy na temat "erotyki w grac komputerowych"? 2. Jakie gry, jako przykładowe, moglibyście polecić do takiej pracy? Potrzebuje kilku produktów, z których każdy mógłby ukazywać erotykę w inny sposób. Sam wybrałem już parę tytułów, ale interesuje mnie bardzo to, jakie gry moglibyście mi polecić i ewentualnie, dlaczego akurat one. 3. Czy natknęliście się na internecie na prace czy artykuły o podobnej tematyce? Dziękuję Na chwilę obecną więcej nie potrzebuję. Jeżeli ktokolwiek zechce mi pomóc i odpowiedzieć na te pytania lub chociażby jedno z nich, będę bardzo wdzięczny. Postaram się zaglądać w miarę często, na wypadek gdybyście sami mieli też jakieś pytania |
||
|
|
|
|
![]() |
|
||
|
|
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownik |
![]() |
Witam. W sumie zarejestrowałem sie, bo moze uda mi sie trochę pomóc- niedawno sam pisałem licencjata. Ok, no to do rzeczy:
1. Temat według mnie ambitny, innowacyjny. Dobrze napisana praca będzie swego rodzaju dziełem, które chciałbym przeczytać. 2. Moje tytuły: a) Fear Effect 2 Retro Helix- lesbijki zabawne sceny erotyczne pełne intrygi, sprawdź sam http://www.youtube.com/watch?v=r9Bkfq-fer4...feature=related b) God Of War 1,2,3- sex-minigierki, główny bohater Kratos odnawia sobie energię jak uda mu się zadowolić dziewczynki. Zobacz link- i ten pomnik c) Dead Or Alive 3- Mordobitka. Zobacz Filmik z Heleną: http://www.youtube.com/watch?v=vylsGXJdAcw...feature=related d) Randez Vous Randka z nieznajomą- stara gra, ale warta uwagi. Masz przed sobą 3 dziewczyny i musisz je uwodzić tak, by pokazały Ci więcej. Zagraj. Pozdrawiam |
||
|
|
![]() GERY.PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administratorzy |
![]() |
No proszę, jaki odzew.
Może jakieś krótkie wypracowanie nam zdradzisz? -------------------- fastlearn.pl - Bezpłatny Videokurs języka angielskiego. Sprawdź już teraz jak połączyć naukę z doskonałą zabawą!
grafolog pismo transport tanie taxi tarszawa mazowsze |
||
|
|
|
Początkujący ![]() ![]() Grupa: Użytkownik |
![]() |
heh grałem w God Of War a nie wiedziałem ze jest coś takiego, chyba odświeżę tytuł
-------------------- Dobra gra nie jest zla:D Super Gry lala:D
|
||
|
|
![]() ![]() |