| VOD | Pogoda | Gry | Katalog Firm | Frazpc.pl | Statystyki Stron | Forum | Hosting | Programy | Ipla Film | Pozycjonowanie |
| Ogłoszenie: |
|---|
Problemy z logowaniem Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ... |
| Ostatnie posty: | |
|---|---|
Wieczór panieński szukam inspiracji na wieczór panieński mojej przyjaciółki, który (współ)organizuję. jakie pr... | That coolest free Girls Games for you. Hi there gaming girls! Looking for the perfect games? Over 2000 Best games for ladies, including... |
Szukam laptopa do 500 zł Sprawdź mtech na allegro. Sam kupiłem tam lapka za 1400zł używanego, z gwarancją roczną! N... | So you can enjoy music in a cool feeling Beats Headphones Monster introduced a high-quality headphones, the most prominent is the audio te... |
![]() ![]() |
Legalizacja marihuany, jeste za czy przeciw? |
|
|
![]() |
|
||
|
|
![]() Weteran Forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator |
![]() |
Jest juz gdzies na forum dyskusja na ten temat.
Tam napislaem juz wszystko co na ten temat uwazam ,a tu juz mi sie nie chce. QUOTE a pozatym czytalem ze marihuana nie jest szkodliwa ba! nawet pomaga na chyba serce ( nie wiem dokladnie na co) Szkodliwa jest,generalnie mniej niz alkohol ale i tak nisczy mocniej pluca od papierosow bo ma bardzo duzo substancji smolistych.A w tym artykule bylo napisane ze pomoga na stwardnienie rozsiane bo rozluznia miesnie i koi bol. @Virgo Nie zgodze sie z toba...a jesli chcesz wiedziec czemu to poszukaj sobie tego duzego tematu o legalizacji narkotykow.Tzn zgodze sie tylko z punktem 1. -------------------- Odkryłem spisek --->Kliknij<---
|
||
|
|
![]() Weteran Forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator |
![]() |
@jawa
Ty nie palisz marihuany...ty palisz ganje z lsd/amfetamina\kokaina/heroina/inny shit. Ja przez to omalo nie wyladowalem na odwyku,a zaczynelem tak jak Ty. -------------------- Odkryłem spisek --->Kliknij<---
|
||
|
|
![]() Strażnik sygnaturek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Super Użytkownik |
![]() |
QUOTE(jawa @ 11.11.2004, 13:02) co do bolu to sie nie zgodze... wiele razy bolala mnie glowa i zeby po ziolku skoro ten temat juz byl to sory wtedy ja tam i tak jestem za. Alkohol niszy rodziny a nie maryska. z fify ciagles?? ponoc to starznie szkliwo niszczy.. co do niszczenia rodzin.. to czy to ze pala ludzie mlodsi nie majacy wlasnych rodzin i to ze odsetek alkoholików jest wiekszy niz jaraczy ( zapewne ze wzgledu na legalnosc ) nie powoduje przypadkiem ze jest to mniej uciazliwe.. bo powiem ci ze to tez burzy rodziny.. szczegolnie jak ktos sie uzalezni ( no ale przeziez ganja nie uzaleznia - lol ) to jest zonk... a co do palenia z tego co mi znajomi jaracze opowiadaja najlepsiej z faji wodnej bo woda bardzo dobrze filtruje z substancji smolistych . zreszta kumpel mi pokazwal kiedys zbiornik z woda po 2 dniach palenia.. woda byla cala czarna.. az strach pomyslec ile z tego idzie w pluca -------------------- Jestem tylko człowiekiem.... moge się mylic....
cholera przytne sygnatury majace wiecej niz 6-7 lini!!!!!!! obiecuje wam to mowilem ja - Maras http://forum.gery.pl/index.php?act=Regulamin |
||
|
|
![]() |
QUOTE(Maras @ 11.11.2004, 16:40) QUOTE(jawa @ 11.11.2004, 13:02) co do bolu to sie nie zgodze... wiele razy bolala mnie glowa i zeby po ziolku skoro ten temat juz byl to sory wtedy ja tam i tak jestem za. Alkohol niszy rodziny a nie maryska. z fify ciagles?? ponoc to starznie szkliwo niszczy.. co do niszczenia rodzin.. to czy to ze pala ludzie mlodsi nie majacy wlasnych rodzin i to ze odsetek alkoholików jest wiekszy niz jaraczy ( zapewne ze wzgledu na legalnosc ) nie powoduje przypadkiem ze jest to mniej uciazliwe.. bo powiem ci ze to tez burzy rodziny.. szczegolnie jak ktos sie uzalezni ( no ale przeziez ganja nie uzaleznia - lol ) to jest zonk... a co do palenia z tego co mi znajomi jaracze opowiadaja najlepsiej z faji wodnej bo woda bardzo dobrze filtruje z substancji smolistych . zreszta kumpel mi pokazwal kiedys zbiornik z woda po 2 dniach palenia.. woda byla cala czarna.. az strach pomyslec ile z tego idzie w pluca Po 6 fifkach moja woda byla brazowa...potem niechcanoc wylalem ja koledze na kasete video.... -------------------- Odkryłem spisek --->Kliknij<---
|
||
|
|
![]() Strażnik sygnaturek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Super Użytkownik |
![]() |
i ponosc wali okrutnie ..
moj kumpel oblal sie wodą z bongo jak chowal pod kurtke przed mamą nie zazdroszcze:) ps.. wiecie co znaczy Bongo?? -------------------- Jestem tylko człowiekiem.... moge się mylic....
cholera przytne sygnatury majace wiecej niz 6-7 lini!!!!!!! obiecuje wam to mowilem ja - Maras http://forum.gery.pl/index.php?act=Regulamin |
||
|
|
![]() |
QUOTE(Maras @ 11.11.2004, 16:58) Wiem.... Ale nie mogl sie oblac woda z bonga bo do bonga nie wlewa sie wody Fajka wodna a bongo to 2 rozne rzeczy.Ale sluza do tego samego Qrde nie moge znalesc poprzedniego tematu o legalizacji...chyba go jaksi evul mod usunal -.- -------------------- Odkryłem spisek --->Kliknij<---
|
||
|
|
![]() |
mozliwe..
za bardzo nie siedze w tej branzy bongo to rodzaj antylopy a temat jest - zaden evul mod go nie usunął -------------------- Jestem tylko człowiekiem.... moge się mylic....
||
|
|
![]() ![]() |