VOD Ogłoszenia Pogoda Gry Konsole Strona startowa Pliki Forum Hosting Programy Hosting plików Ipla Film
  • 366 for tematycznych
  • 100 MB powierzchni na udostępniane pliki
  • ciekawe fora prywatne
  • e-mail 1 GB bez reklam dla zarejestrowanych
  • grupy znajomych

Login:
Hasło:
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Ogłoszenie:
Problemy z logowaniem
+ Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ...
Ostatnie posty:
Maszynka do golenia, Gillette czy Wilkinson?
+ Odradzam gilette, ponieważ jest to produkt Procter and Gamble, która wykorzystuje zwierzęta do te...
Kto ma?
+ A jednak natrętna reklama. Marketing szeptany nie jest mile widziany na forum. Temat zamykam. Jeszc...
Tajemnice Świata Piwa
+ Ciekawe dlaczego ten "ekspert" nie przyznał się że Tyskie się pasteryzuje oraz dodaje ...
Profesjonalny mastering
+ Może coś więcej info? Sam podanie namiarów nie daje Ci sukcesu. Jak dla mnie to podałeś zbyt m...

Reply to this topicStart new topic

Kraje i miejsca warte zwiedzenia...
Opcje

Szczygieł

Gaduła +

Grupa: Super Użytkownik

<
post 22.07.2005, 13:47
[+] Startowy.com | Post #1 |

Myślę, że przynajmniej połowa internatów zwiedziła jakiś obcy kraj. Napiszcie gdzie byliście, czy wam się tam podobało czy nie i dlaczego. Opiszcie miejsca warte zwiedzenia i te które zapierły wam dech w piersiach i sprawiły, że chce się żyć....
Trochę optymizmu się przyda...

--------------------
"Każde zło, które wyrwie się na swobodę, staje się z czasem powszechne. Problem polega na tym, że łatwiej się do niego przyzwyczaic niż je wykorzenić."

Śmierć będzie moim mostem.

Go to the top of the page

+Quote Post

Mr. Kontekst

<
post 22.07.2005, 13:47
Post #2 |

Quote Post

Nemo7

Nemo7

<
post 22.07.2005, 13:51
[+] Startowy.com | Post #3 |

Węgry --> Budapeszt jak najbardziej wakacje tam zaliczam do udanych. Szczególnie nocą. wink3.gif

--------------------
MTB
Summer

Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. ...

+Quote Post

Margot

Sweetbloodhia

<
post 22.07.2005, 13:55
[+] Startowy.com | Post #4 |

Temat przenoszę do turystyki smile.gif

--------------------
sorry, not tonight.

the only bush i trust is my own.

arcynieprzyzwoite nudy

+Quote Post

mika40

Początkujący
**

Grupa: Użytkownik

<
post 9.01.2009, 15:05
[+] Startowy.com | Post #5 |

Polecam Chorwację, szczególnie miasto Dubrownik. Zapiera dech w piersiach i napawa optymizmem.

+Quote Post

anachoreta

Nowicjusz
*

<
post 12.02.2009, 14:34
[+] Startowy.com | Post #6 |

Ja zapytam nie tylko gdzie waszym zdaniem warto pojechać, ale też jak to zaplanować, jaki środek transportu wybrać, jak sie poruszać już na miejscu i skąd wiedzieć gdzie warto się udać??

+Quote Post

impresjaSwitu

Zaawansowany

Grupa: Stały bywalec

<
post 31.05.2009, 18:35
[+] Startowy.com | Post #7 |

Pod tym względem ja oparłam się na Internecie:) Rok temu wybrałam się na kilkudniową wycieczkę do Torunia i dzień wcześniej weszłam na oficjalną stronę miasta. Poczytałam troszkę o ciekawych miejscach i już miałam jakieś ogólne rozeznanie. Później, podczas pierwszego spaceru po Rynku, szukałam plakatów informujących o nietypowych, interesujących wydarzeniach kulturowych (przeciez nie samym zwiedzaniem człowiek żyje). Wycieczka bardzo się udała, a muszę wręcz przyznać, że zabrakło czasu na zwiedzenie wszystkiego, co miałam w planach. Podejrzewam, że podobny schemat można zastosować do podróży zagranicznych. Wszystkie kraje i wszystskie miasta w jakiś sposób się reklamują, a Internet jest środkiem jednym z najpowszechniejszych:)

+Quote Post

a.n.a

Początkujący
**

<
post 8.06.2009, 17:19
[+] Startowy.com | Post #8 |

Ja bym chciała pojechać do Turcji, jednak nie mam z kim:(

+Quote Post

frue

Początkujący
**

<
post 21.08.2009, 11:23
[+] Startowy.com | Post #9 |

Ponoć Turcja jest piękna. Chętnie pojechałabym poznać inną kulturę i ludzi. Obecnie jednak mnie znajomi do USA wyciągają..Jest ponoć coś takiego jak CampAmerica, który organizuje pracę w Stanach, ale dzięki tej pracy można sporo ludzi poznać, dzięki czemu tworzy się fajna okazja do wymiany doświadczeń, tradycji, ale przede wszystkim - wymiany telefonów wink3.gif) Próbował już ktoś z Was? Chciałabym zwiedzić potem Stany, co polecacie?
Od siebie mogę polecić Czarnogórę. Również do Dubrownika jest niedaleko, więc można zawsze go odwiedzić - równie piękny jest.

+Quote Post

impresjaSwitu

Zaawansowany

<
post 23.08.2009, 14:25

Ja nie mam jeszcze zbyt imponującego dorobku w turystyce zagranicznej, ale moje plany są wielkie;) Póki co, byłam w Anglii oraz na Słowacji. W sumie obydwa te kraje miały w sobie coś urzekającego na swój sposób, ale to nie tego szukam. Ostatnio natknęłam się na nowy pomysł ? organizowane są specjalne projekty pozwalające wyjechać za granicę w bardzo niskich cenach. Ja znalazłam projekt takiego wyjazdu do USA z Camp America. Myślę, że to całkiem ciekawe. Różnice cenowe dają do myślenia. Po takich wakacjach w USA można spokojnie jeszcze gdzieś pojechaćwink3.gif Przesyłam wam link gdybyście chcieli sami o tym poczytać: http://www.campamerica.pl/

+Quote Post

pinky

Początkujący
**

<
post 27.09.2009, 16:25

najbardziej mi się podobało we Włoszech, byłam na obozie z ok-tours w Rimini, morze, ludzie, klimat po prostu nie do opisania, było po prostu bosko..zwiedzanie połączenie z wylegiwaniem się na plaży..wakacje idealne smile.gif

Ten post był edytowany przez: pinky (27.09.2009, 16:27)

+Quote Post

reko21

Początkujący
**

<
post 9.11.2009, 10:06

Dla mnie Paryż jest miejscem, do którego można wracać bez końca i cały czas jest mnóstwo cudownych zakątków do odkrycia. Jednak Paryż najpiękniejszy jest wiosną, kiedy wszystko się zieleni, a ludzie zapełniają uliczne kawiarenki.
Latem polecam Chorwację albo Bułgarię, bo można tam za niewielkie pieniądze spędzić cudowne wczasy nad morzem.

+Quote Post

galaa

Początkujący
**

<
post 22.02.2010, 11:43

Ja jestem rozkochana w naturze Wielkiej Brytanii - większość wybiera się tam do Londynu i najczęściej na tym kończy. A warto zobaczyć Walię, czy Szkocję czy Wyspy Normandzkie. Poza tym - dla miłośników piwa są trasy po destylarniach http://www.visitbritain.pl/things-to-see-a...ne-distilleries

+Quote Post

Funatyk

Rozgadany

<
post 29.03.2010, 17:11

Szukam fajnego miejsca w Polsce na weekend - strona zachodnia najlepiej. Morze odpada bo za daleko i nie po drodze. Jakieś propozycje? Najlepiej jakby nie było super oblegane bo wypoczynku "w tłoku" nie trawię.

--------------------

+Quote Post

crossover

Początkujący
**

<
post 28.07.2010, 14:14

Funatyk: do odpoczynku czynnego dobry jest Kraków, chyba nie muszę mówić co tam trzeba zobaczyć, ale dodatkowo wieczorami to miasto zmienia się nie do poznania..z miasta turystycznego zmienia się w rozrywkowe, a nigdzie w Polsce nie ma takich pubów i klubów jak w Krakowie, osobiście polecam Scandale Royal na pl. Szczepańskim, gdzie jest świetny klimat i największy wybór drinków jaki w życiu widziałam wink3.gif

Ten post był edytowany przez: crossover (28.07.2010, 15:54)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

linki sponsorowane Dodaj link sponsorowany
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Opinie użytkowników o telewizorach lcd. Poznajopinię innych, napisz własną!
TAXFIN.PL - portal profesjonalnej wiedzy księgowego - Bezpłatne szkolenia - wypowiedzi najznakomitszych ekspertów - Artykuły pracowników renomowanych kancelarii
Zdobądź nowe kwalifikacje. Praktyczne kursy księgowe w renomowanej firmie gwarancją stabilnej pracy.
wycieczki Egipt wakacje w Egipcie
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Pliki do pobrania
producent:Flavio Antonioli
kategoria:Multimedia
rozmiar:18.58MB
wersja:2574
producent:Opera Software ASA
kategoria:Przeglądarki
rozmiar:11.98MB
wersja:3390
producent:PepiMK Software
kategoria:Aplikacje zabezpieczające
rozmiar:7.98MB