VOD Ogłoszenia Pogoda Gry Konsole Strona startowa Pliki Forum Hosting Programy Hosting plików Ipla Film
  • 366 for tematycznych
  • 100 MB powierzchni na udostępniane pliki
  • ciekawe fora prywatne
  • e-mail 1 GB bez reklam dla zarejestrowanych
  • grupy znajomych

Login:
Hasło:
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Ogłoszenie:
Problemy z logowaniem
+ Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ...
Ostatnie posty:
Jaki blat do kuchni?
+ Drewno ma to do siebie, że lubi się szybko niszczyć.
problem z piratamiz karaibow
+ Możliwe, że gra jest tylko pod Windows. Jeśli masz Mac, Linux, OpenBSD i inne systemy, musisz uż...
Fornir czy drewno
+ mam odwieczny chyba problem - planuję zmianę mebli kuchennych. Co proponujecie - fornir czy drewno...
Dieta niskowęglowodanow
+ Nie wegetariańskiej, tylko wegańskiej. Przy okazji polecam się doedukować w tematyce dietetycz...

Reply to this topicStart new topic

Kraje i miejsca warte zwiedzenia...
Opcje

Szczygieł

Gaduła +

Grupa: Super Użytkownik

<
post 22.07.2005, 13:47
[+] Startowy.com | Post #1 |

Myślę, że przynajmniej połowa internatów zwiedziła jakiś obcy kraj. Napiszcie gdzie byliście, czy wam się tam podobało czy nie i dlaczego. Opiszcie miejsca warte zwiedzenia i te które zapierły wam dech w piersiach i sprawiły, że chce się żyć....
Trochę optymizmu się przyda...

Go to the top of the page

+Quote Post

Mr. Kontekst

<
post 22.07.2005, 13:47
Post #2 |

Quote Post

Nemo7

Nemo7

<
post 22.07.2005, 13:51
[+] Startowy.com | Post #3 |

Węgry --> Budapeszt jak najbardziej wakacje tam zaliczam do udanych. Szczególnie nocą. wink3.gif

+Quote Post

Margot

Sweetbloodhia

<
post 22.07.2005, 13:55
[+] Startowy.com | Post #4 |

Temat przenoszę do turystyki smile.gif

+Quote Post

mika40

Początkujący
**

Grupa: Użytkownik

<
post 9.01.2009, 15:05
[+] Startowy.com | Post #5 |

Polecam Chorwację, szczególnie miasto Dubrownik. Zapiera dech w piersiach i napawa optymizmem.

+Quote Post

anachoreta

Nowicjusz
*

<
post 12.02.2009, 14:34
[+] Startowy.com | Post #6 |

Ja zapytam nie tylko gdzie waszym zdaniem warto pojechać, ale też jak to zaplanować, jaki środek transportu wybrać, jak sie poruszać już na miejscu i skąd wiedzieć gdzie warto się udać??

+Quote Post

impresjaSwitu

Zaawansowany

Grupa: Stały bywalec

<
post 31.05.2009, 18:35
[+] Startowy.com | Post #7 |

Pod tym względem ja oparłam się na Internecie:) Rok temu wybrałam się na kilkudniową wycieczkę do Torunia i dzień wcześniej weszłam na oficjalną stronę miasta. Poczytałam troszkę o ciekawych miejscach i już miałam jakieś ogólne rozeznanie. Później, podczas pierwszego spaceru po Rynku, szukałam plakatów informujących o nietypowych, interesujących wydarzeniach kulturowych (przeciez nie samym zwiedzaniem człowiek żyje). Wycieczka bardzo się udała, a muszę wręcz przyznać, że zabrakło czasu na zwiedzenie wszystkiego, co miałam w planach. Podejrzewam, że podobny schemat można zastosować do podróży zagranicznych. Wszystkie kraje i wszystskie miasta w jakiś sposób się reklamują, a Internet jest środkiem jednym z najpowszechniejszych:)

+Quote Post

a.n.a

Początkujący
**

<
post 8.06.2009, 17:19
[+] Startowy.com | Post #8 |

Ja bym chciała pojechać do Turcji, jednak nie mam z kim:(

+Quote Post

frue

Początkujący
**

<
post 21.08.2009, 11:23
[+] Startowy.com | Post #9 |

Ponoć Turcja jest piękna. Chętnie pojechałabym poznać inną kulturę i ludzi. Obecnie jednak mnie znajomi do USA wyciągają..Jest ponoć coś takiego jak CampAmerica, który organizuje pracę w Stanach, ale dzięki tej pracy można sporo ludzi poznać, dzięki czemu tworzy się fajna okazja do wymiany doświadczeń, tradycji, ale przede wszystkim - wymiany telefonów wink3.gif) Próbował już ktoś z Was? Chciałabym zwiedzić potem Stany, co polecacie?
Od siebie mogę polecić Czarnogórę. Również do Dubrownika jest niedaleko, więc można zawsze go odwiedzić - równie piękny jest.

+Quote Post

impresjaSwitu

Zaawansowany

Grupa: Stały bywalec

<
post 23.08.2009, 14:25

Ja nie mam jeszcze zbyt imponującego dorobku w turystyce zagranicznej, ale moje plany są wielkie;) Póki co, byłam w Anglii oraz na Słowacji. W sumie obydwa te kraje miały w sobie coś urzekającego na swój sposób, ale to nie tego szukam. Ostatnio natknęłam się na nowy pomysł ? organizowane są specjalne projekty pozwalające wyjechać za granicę w bardzo niskich cenach. Ja znalazłam projekt takiego wyjazdu do USA z Camp America. Myślę, że to całkiem ciekawe. Różnice cenowe dają do myślenia. Po takich wakacjach w USA można spokojnie jeszcze gdzieś pojechaćwink3.gif Przesyłam wam link gdybyście chcieli sami o tym poczytać: http://www.campamerica.pl/

+Quote Post

pinky

Początkujący
**

<
post 27.09.2009, 16:25

najbardziej mi się podobało we Włoszech, byłam na obozie z ok-tours w Rimini, morze, ludzie, klimat po prostu nie do opisania, było po prostu bosko..zwiedzanie połączenie z wylegiwaniem się na plaży..wakacje idealne smile.gif

Ten post był edytowany przez: pinky (27.09.2009, 16:27)

+Quote Post

reko21

Początkujący
**

<
post 9.11.2009, 10:06

Dla mnie Paryż jest miejscem, do którego można wracać bez końca i cały czas jest mnóstwo cudownych zakątków do odkrycia. Jednak Paryż najpiękniejszy jest wiosną, kiedy wszystko się zieleni, a ludzie zapełniają uliczne kawiarenki.
Latem polecam Chorwację albo Bułgarię, bo można tam za niewielkie pieniądze spędzić cudowne wczasy nad morzem.

+Quote Post

galaa

Nowicjusz
*

<
post 22.02.2010, 11:43

Ja jestem rozkochana w naturze Wielkiej Brytanii - większość wybiera się tam do Londynu i najczęściej na tym kończy. A warto zobaczyć Walię, czy Szkocję czy Wyspy Normandzkie. Poza tym - dla miłośników piwa są trasy po destylarniach http://www.visitbritain.pl/things-to-see-a...ne-distilleries

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

linki sponsorowane Dodaj link sponsorowany
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
wycieczki Egipt wakacje w Egipcie
Super Zmysłowa Bielizna, Krople i Tabletki na Podniecenie, Akcesoria i Filmy Mocno Erotyczne. Extra Centrum dla Dorosłych. Dla Każdego 2 Filmy Gratis!!!
polscy chorzy na mukowiscydozę czekają na twoją pomoc. Wesprzyj Fundację MATIO w niesieniu pomocy na rzecz chorych dzieci i dorosłych na nieuleczalna chorobę.
Oferty Noclegów na wczasy, wakacje, urlop nad morzem w Polsce: Władysławowo, Kołobrzeg, Ustka, Międzyzdroje, Jastarnia, Jastrzębia Góra, Hel, Gdynia, Sopot.
Akademia MDDP jeden z liderów branży szkoleniowej w Polsce zaprasza na kursy księgowe . Współpracują z nami najwyższej klasy prelegenci, których autorytet i doświadczenie są gwarancją praktycznej wiedzy.
TAXFIN.PL - portal profesjonalne wiedzy księgowego - Bezpłatne szkolenia - wypowiedzi najznakomitszych ekspertów - Artykuły pracowników renomowanych kancelarii
Peryskop.pl to pierwszy serwis zawierający miliony recenzji i opinii produktowych w Polsce. Umożliwia wyszukanie najlepszych produktów, które warto kupić.
Hotele, Hostele, Kwatery, Pensjonaty, Domki, Agroturystyka. Ponad 12 000 obiektów noclegowych. Polska, Słowacja, Czechy, Chorwacja, Austria, Węgry, Bułgaria..
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Pliki do pobrania
producent:Strona producenta
kategoria:Gry
rozmiar:50.72MB
wersja:2010
kategoria:Internet
rozmiar:6.43MB
wersja:3.0.848
kategoria:Programowanie
rozmiar:7.32MB