Ogłszenia Pogoda Gry Konsole Strona startowa Pliki Forum Hosting Programy Hosting plików Ipla Film
  • 366 for tematycznych
  • 100 MB powierzchni na udostępniane pliki
  • ciekawe fora prywatne
  • e-mail 1 GB bez reklam dla zarejestrowanych
  • grupy znajomych

Login:
Hasło:
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Ogłoszenie:
Problemy z logowaniem
+ Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ...
Ostatnie posty:
wyniki ankiety izdebskiego
+ jakis czas temu internauci mogli wypelnic ankiete dot. zycia seksualnego i sieci. wyniki sa juz dost...
Forum zwariowało ?
+ Nie pisałem do Saurona jak ty już zgłosiłeś to poczekam aż dadzą Ci odpowiedz,co nie przep...
Nie moge znaleść kody sieciowego do gry King Kong.
+ Spytaj w sklepie,albo zadzwon do Producenta lub wydawcy tej gry
Peter Jackson's King Kong(Furia)
+ Kup sobie nowego kompa .

Reply to this topicStart new topic

Jakie opinie o sprzęcie xerox
Opcje

fieldmann

Zaawansowany

Grupa: Stały bywalec

<
post 5.04.2008, 18:11
[+] Startowy.com | Post #1 |

Hej, zastanawiam się nad zakupieniem sobie takiego sprzętu kombo xeroxa ale najpierw chciałbym spytać isę Was o opinie na temat i sprzętu i firmy. z tego co szukalem to jest okej, ale wole się jeszcze sa zapytać. dzięki

Go to the top of the page

+Quote Post

Mr. Kontekst

<
post 5.04.2008, 18:11
Post #2 |

Quote Post

piotrs1978

Mega Gaduła

Grupa: Super Użytkownik

<
post 5.04.2008, 19:25
[+] Startowy.com | Post #3 |

CYTAT(fieldmann @ 5.04.2008, 19:11) *
Hej, zastanawiam się nad zakupieniem sobie takiego sprzętu kombo xeroxa ale najpierw chciałbym spytać isę Was o opinie na temat i sprzętu i firmy. z tego co szukalem to jest okej, ale wole się jeszcze sa zapytać. dzięki

Jeśli chodzi o firmę Xerox to nie wymaga ona reklamy, gdyż jest znana i ceniona chyba na całym świecie. "Kombajn", który chcesz kupić jest ok. Ale pamiętaj o jednej rzeczy. W takim urządzeniu jeśli wysiądzie np. drukarka to skaner i kopiarka również nie działają. Mam takie urządzenie w pracy. Jak padł nam skaner to nie chciała również nie działała drukarka, Przyjechał serwis, naprawił i jest jak na razie ok.

+Quote Post

mistall

Rozmowny

Grupa: Stały bywalec

<
post 16.05.2008, 22:06
[+] Startowy.com | Post #4 |

CYTAT(fieldmann @ 5.04.2008, 19:11) *

bardzo dobre drukarki, ogolnie sporzet drobniejszy i ten juz powazniejszy xeroxa bardoz dobrze sprawuje sie, jesli chodzi o kolorowy jak i czarno bialy wydruk, koszt wydruku niewielki, ogolnie wad wiekszych nie znam, nawet na forach nie pisza nic o awariach. ogolnie ok. lepszej nie znajdzieszw tym przedziale cenowym

+Quote Post

caliope80

Nowicjusz
*

Grupa: Użytkownik

<
post 25.11.2009, 18:51
[+] Startowy.com | Post #5 |

mam kombajn Xerox w domu. Co prawda używam go sporadycznie (na pewno nie dzień w dzień), ale rzeczywiście nie mogę mu na razie nic zarzucić. Nie wiem jak planujesz z tonerami rozwiązać problem (czy wolisz oryginały czy zamienniki), ja stosuje tańsze zamienniki i urządzeniu raczej to nie przeszkadza, tzn. nie widzę pogorszenia się jakości wydruku. Zamienniki i oryginały do Xeroxa dostaniesz w necie na stronce Drtusz.pl , gdybyś szukał to polecam tongue.gif

+Quote Post

sickgirl

Początkujący
**

<
post 28.11.2009, 11:05
[+] Startowy.com | Post #6 |

xerox to bardzo porządna marka drukarek, zwłaszcza laserowych typu mono, które są bardzo tanie w eksploatacji. Jak najbardziej bierz ten upatrzony model, a nawet jesli stwierdzisz, że utrzymanie będzie drogie, to możesz spokojnie zainwestować w zamienniki, bo xeroxy raczej nie mają problemów ze współpracą z zamiennikami

+Quote Post

limbo

Początkujący
**

<
post 30.11.2009, 14:30
[+] Startowy.com | Post #7 |

CYTAT(caliope80 @ 25.11.2009, 18:51) *
mam kombajn Xerox w domu. Co prawda używam go sporadycznie (na pewno nie dzień w dzień), ale rzeczywiście nie mogę mu na razie nic zarzucić. Nie wiem jak planujesz z tonerami rozwiązać problem (czy wolisz oryginały czy zamienniki), ja stosuje tańsze zamienniki i urządzeniu raczej to nie przeszkadza, tzn. nie widzę pogorszenia się jakości wydruku. Zamienniki i oryginały do Xeroxa dostaniesz w necie na stronce Drtusz.pl , gdybyś szukał to polecam tongue.gif

Fakt maja bardzo dobrej jakości zamienniki w niskiej cenie. Co do Xeroxa to z całego serca odradzam, ma przykre doświadczenie, które przyprawiło mnie na palpitacje serca;) Bardzo często zdarzają się usterki i jak już siąadzie jedno to reszta idzie za przykładem. Ale jak czytam nie wszyscy tak mieli

+Quote Post

zypolek

Początkujący
**

<
post 21.12.2009, 09:52
[+] Startowy.com | Post #8 |

Xexrox to przecież jedna z najbardziej solidnych marek jakie działają na rynku, więc nie trzeba chyba tej firmy rekomendować. Ja szczególnie cenię ich za kopiarki, urządzenia konkurentów odstają i to znacznie

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

linki sponsorowane Dodaj link sponsorowany
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Super Zmysłowa Bielizna, Krople i Tabletki na Podniecenie, Akcesoria i Filmy Mocno Erotyczne. Extra Centrum dla Dorosłych. Dla Każdego 2 Filmy Gratis!!!
polscy chorzy na mukowiscydozę czekają na twoją pomoc. Wesprzyj Fundację MATIO w niesieniu pomocy na rzecz chorych dzieci i dorosłych na nieuleczalna chorobę.
Oferty Noclegów na wczasy, wakacje, urlop nad morzem w Polsce: Władysławowo, Kołobrzeg, Ustka, Międzyzdroje, Jastarnia, Jastrzębia Góra, Hel, Gdynia, Sopot.
Akademia MDDP jeden z liderów branży szkoleniowej w Polsce zaprasza na kursy księgowe . Współpracują z nami najwyższej klasy prelegenci, których autorytet i doświadczenie są gwarancją praktycznej wiedzy.
TAXFIN.PL - portal profesjonalne wiedzy księgowego - Bezpłatne szkolenia - wypowiedzi najznakomitszych ekspertów - Artykuły pracowników renomowanych kancelarii
Peryskop.pl to pierwszy serwis zawierający miliony recenzji i opinii produktowych w Polsce. Umożliwia wyszukanie najlepszych produktów, które warto kupić.
Hotele, Hostele, Kwatery, Pensjonaty, Domki, Agroturystyka. Ponad 12 000 obiektów noclegowych. Polska, Słowacja, Czechy, Chorwacja, Austria, Węgry, Bułgaria..
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Pliki do pobrania
producent:Symantec Corporation
kategoria:Aplikacje zabezpieczające
rozmiar:61.69MB
wersja:03/09/2010
producent:Symantec Corporation
kategoria:Aplikacje zabezpieczające
rozmiar:72.33MB
wersja:03/09/2010
producent:ALWIL Software
kategoria:Uaktualnienia
rozmiar:30.13MB