| VOD | Pogoda | Gry | Katalog Firm | Frazpc.pl | Statystyki Stron | Forum | Hosting | Programy | Ipla Film | Pozycjonowanie |
| Ogłoszenie: |
|---|
Problemy z logowaniem Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ... |
| Ostatnie posty: | |
|---|---|
Wieczór panieński szukam inspiracji na wieczór panieński mojej przyjaciółki, który (współ)organizuję. jakie pr... | That coolest free Girls Games for you. Hi there gaming girls! Looking for the perfect games? Over 2000 Best games for ladies, including... |
Szukam laptopa do 500 zł Sprawdź mtech na allegro. Sam kupiłem tam lapka za 1400zł używanego, z gwarancją roczną! N... | So you can enjoy music in a cool feeling Beats Headphones Monster introduced a high-quality headphones, the most prominent is the audio te... |
![]() ![]() |
Inwestycja w sztukę - dobry krok? |
|
|
![]() |
|
||
|
|
![]() GERY.PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administratorzy |
![]() |
Obecnie najlepiej inwestować w... surowce!
Zobacz ile zarabiają na ropie, ile Rosja na gazie, ile Alaska na złocie. Warto inwestować właśnie w tym kierunku. -------------------- fastlearn.pl - Bezpłatny Videokurs języka angielskiego. Sprawdź już teraz jak połączyć naukę z doskonałą zabawą!
grafolog pismo transport tanie taxi tarszawa mazowsze |
||
|
|
![]() Zaawansowany ![]() ![]() ![]() Grupa: Stały bywalec |
![]() |
Teraz chyba przez jakiś czas najbardziej opłacalne będzie złoto, a na dzieła sztuki przyjdzie czas później.
|
||
|
|
![]() |
Chociaż może gdyby jakiegoś nieznanego artyste wyśledzić i spróbować poczekać to może by i coś z tego było...
Tylko jak takiego znaleźć? |
||
|
|
![]() GERY.PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administratorzy |
![]() |
Na pewno nie w Mam Talent.
-------------------- fastlearn.pl - Bezpłatny Videokurs języka angielskiego. Sprawdź już teraz jak połączyć naukę z doskonałą zabawą!
||
|
|
![]() |
No chyba, że ktoś chce inwestować w taniec
|
||
|
|
![]() |
obrazy Beksińskiego również zyskują na wartości.
-------------------- fastlearn.pl - Bezpłatny Videokurs języka angielskiego. Sprawdź już teraz jak połączyć naukę z doskonałą zabawą!
||
|
|
![]() |
Jeszcze mi przyszło do głowy, że kupić obraz w ramie z jakimiś złoceniami, wtedy zawsze będzie można przetopić jak obraz nie pójdzie w góre.
|
||
|
|
![]() |
Ten obraz jest jednym z moich ulubionych.
Spójrz na moją przeróbkę tegoż obrazu: ![]() Albo jeszcze jedna przeróbka mojego autorstwa:
||
|
|
![]() Początkujący ![]() ![]() Grupa: Użytkownik |
![]() |
:Kamyk:
ta 1: wygląda jakby się tam jakis pożar zrobił :-)) gorąco.... -------------------- ![]() **AcidOne**.[KO5]. /portfolio: www.acidone.bloog.pl |
||
|
|
![]() |
No ale chyba nie wiek powinien być wyznacznikiem wartości, prawda?
||
|
|
![]() ![]() |