| VOD | Pogoda | Gry | Katalog Firm | Frazpc.pl | Statystyki Stron | Forum | Hosting | Programy | Ipla Film | Pozycjonowanie |
| Ogłoszenie: |
|---|
Problemy z logowaniem Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ... |
| Ostatnie posty: | |
|---|---|
Wieczór panieński szukam inspiracji na wieczór panieński mojej przyjaciółki, który (współ)organizuję. jakie pr... | That coolest free Girls Games for you. Hi there gaming girls! Looking for the perfect games? Over 2000 Best games for ladies, including... |
Szukam laptopa do 500 zł Sprawdź mtech na allegro. Sam kupiłem tam lapka za 1400zł używanego, z gwarancją roczną! N... | So you can enjoy music in a cool feeling Beats Headphones Monster introduced a high-quality headphones, the most prominent is the audio te... |
![]() ![]() |
GOJIRA na dwoch koncertach w Polsce! |
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownik |
![]() |
GOJIRA- progresywni metalowcy z Francji, którzy zasłynęli takimi albumami jak ?The Link? (2003), ?From Mars To Sirius?
(2005), czy ?The Way Of All Flesh? (2008) przyjadą do naszego kraju na dwa koncerty ? 25 sierpnia wystąpią Stodole, natomiast dzień później (26 sierpnia) w krakowskim ?Klubie Studio?. Francuzi będą promować swój ostatni album, który nie tylko zadebiutował na 138 miejscu listy Billboard 200, ale też zwrócił uwagę muzyków Metallica, którzy zaprosili Gojira by supportowali ich na 15 koncertach ubiegłorocznej amerykańskiej trasy. Po takich doświadczeniach, nie ma wątpliwości, że występy Gojira będą niesamowitym, profesjonalnym spektaklem, który koniecznie trzeba zobaczyć. Ceny biletów: w przedsprzedaży 70 zł w dniu koncertu 79 zł http://www.stodola.pl/klub/?show=750 |
||
|
|
|
|
![]() |
|
||
|
|
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownik |
![]() |
Szkoda, że mnie tam nie było. Orientuje się ktoś czy planują znowu odwiedzić Polskę ? Tym razem nie przepuszczę okazji
-------------------- |
||
|
|
|
Początkujący ![]() ![]() Grupa: Użytkownik |
![]() |
No, nie powiem, też chciałbym zobaczyć ich na żywo. Podobnie jak przedmówca, mam nadzieję, że jeszcze do nas przyjadą. Ze swojej strony zapraszam serdecznie.
-------------------- http://www.instalki.pl/gry.html - olbrzymia baza darmowych gier
|
||
|
|
![]() ![]() |