| VOD | Pogoda | Gry | Katalog Firm | Frazpc.pl | Statystyki Stron | Forum | Hosting | Programy | Ipla Film | Pozycjonowanie |
| Ogłoszenie: |
|---|
Problemy z logowaniem Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ... |
| Ostatnie posty: | |
|---|---|
Wieczór panieński szukam inspiracji na wieczór panieński mojej przyjaciółki, który (współ)organizuję. jakie pr... | That coolest free Girls Games for you. Hi there gaming girls! Looking for the perfect games? Over 2000 Best games for ladies, including... |
Szukam laptopa do 500 zł Sprawdź mtech na allegro. Sam kupiłem tam lapka za 1400zł używanego, z gwarancją roczną! N... | So you can enjoy music in a cool feeling Beats Headphones Monster introduced a high-quality headphones, the most prominent is the audio te... |
![]() ![]() |
Facebook i konkursy jakie tam są szok! :O |
![]() Gaduła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Super Użytkownik |
![]() |
Nawet nie myślałem że na portalu Facebook s konkurs w których ludzie naprawdę wygrywają fajne gadżety, przecież to tylko portal społecznościowy
|
||
|
|
|
|
![]() |
|
||
|
|
![]() GERY.PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administratorzy |
![]() |
Tęsknię za czasami, kiedy człowiek (w tym przypadku internauta) korzystał z wszelkich dóbr nie kuszony korzyściami materialnymi.
-------------------- fastlearn.pl - Bezpłatny Videokurs języka angielskiego. Sprawdź już teraz jak połączyć naukę z doskonałą zabawą!
grafolog pismo transport tanie taxi tarszawa mazowsze |
||
|
|
![]() |
Jakimi korzyściami tutaj przecież chodzi o zabawię i emocje kto by nie chciał iPoda ?
|
||
|
|
![]() GERY.PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administratorzy |
![]() |
Ja akurat bym nie chciał, ale to osobna bajka.
Nie mam zaufania do firmy Apple. To nie są narzędzia, tylko zabawki / gadżety. Więc apple jest mi zbędne. -------------------- fastlearn.pl - Bezpłatny Videokurs języka angielskiego. Sprawdź już teraz jak połączyć naukę z doskonałą zabawą!
||
|
|
![]() |
No tak ale bajer jest pierwsza klasa do tego , dostać coś za to że coś się lubi
|
||
|
|
![]() Gaduła + ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Super Użytkownik |
![]() |
Ale o co w ogole z tym ofeuszem chodzi?
Moze rozjasnicie troche temat? |
||
|
|
|
Początkujący ![]() ![]() Grupa: Użytkownik |
![]() |
No to i ja podrzucę linka do konkursu na Facebooku. Tutaj można wygrać meble http://pl-pl.facebook.com/esmebelCOM może komuś się akurat przyda :-) W sumie na facebooku jest najłatwiej coś wygrać, bo zasady dosyć proste. Raczej nie trzeba się bardzo angażować, żeby coś wygrać.
|
||
|
|
|
![]() |
Chyba zacznę w coś grać i może wygrywać, skoro to takie łatwe.
|
||
|
|
|
![]() |
Dzisiaj wygrasz ipoda ale w zamian ktos dostanie Twoje dane i bedzie Cie nenkał roznymi zaproszeniami na dziwne imprezy pokazy i wogóle ja tam sobie wole kupic a miec swiety spokoj
-------------------- www.twoje-finanse.3-2-1.pl Zapraszam
|
||
|
|
|
Zaawansowany ![]() ![]() ![]() Grupa: Stały bywalec |
![]() |
Youtube też dobrze do pieca daje ostatnio http://www.youtube.com/atrapy
|
||
|
|
![]() |
Youtube też dobrze do pieca daje ostatnio http://www.youtube.com/atrapy Nie Youtube, tylko reklama dla naiwnych pewnej nielubianej instytucji ubezpieczeniowej. A to że to do pieca - masz rację. Mnie też się to nie podoba. -------------------- fastlearn.pl - Bezpłatny Videokurs języka angielskiego. Sprawdź już teraz jak połączyć naukę z doskonałą zabawą!
||
|
|
![]() Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownik |
![]() |
Hey
A ja właśnie mam zamiar kupić jakiś odtwarzacz mp3 i jestem w trakcie zastanawiania się "który" |
||
|
|
![]() |
Bo Apple jest firmą która najbardziej ze wszystkich z branzy elektro wykorzystuje niewolnictwo.
Wyobraź sobie że współczynnik kosztu produkcji do ceny jest tutaj najbardziej odchylony niż innych produktów. Po prostu produkty Apple nie są tego warte. Cena 70% zawyżona, a kośzty produkcji dzięki niewolnictwu zmniejszone o ponad połowę. To daje firmie Apple około 100% większy zysk niż innym firmom. PS: pamiętacie sytuacje, gdzie co parę dni ktoś w fabryce podzespołów do Apple popełniał samobójstwo w pracy? -------------------- fastlearn.pl - Bezpłatny Videokurs języka angielskiego. Sprawdź już teraz jak połączyć naukę z doskonałą zabawą!
||
|
|
![]() ![]() |