| VOD | Pogoda | Gry | Katalog Firm | Frazpc.pl | Statystyki Stron | Forum | Hosting | Programy | Ipla Film | Pozycjonowanie |
| Ogłoszenie: |
|---|
Problemy z logowaniem Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ... |
| Ostatnie posty: | |
|---|---|
Wieczór panieński szukam inspiracji na wieczór panieński mojej przyjaciółki, który (współ)organizuję. jakie pr... | That coolest free Girls Games for you. Hi there gaming girls! Looking for the perfect games? Over 2000 Best games for ladies, including... |
Szukam laptopa do 500 zł Sprawdź mtech na allegro. Sam kupiłem tam lapka za 1400zł używanego, z gwarancją roczną! N... | So you can enjoy music in a cool feeling Beats Headphones Monster introduced a high-quality headphones, the most prominent is the audio te... |
![]() ![]() |
Dzwięk zbyt cichy, Praktycznie nic nie słychać chyba ze przybliże ucho bardzo blisko do g |
|
|
![]() |
|
||
|
|
![]() GERY.PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administratorzy |
![]() |
Witam, Zainstalowałam na swoim komputerze ubunto. Pawidłowa nazwa to Ubuntu. Powiem Ci że też mam ten system od kiedy pozbyłem się Windowsa. Ale nigdy nie miałem problemów z konfiguracją. Może jakaś niestandardowa karta dźwiekowa, lub coś pozmieniałaś podczas instalacji? CYTAT Wszystko pogłośniłam w ubuncie.. Nazwy Ubuntu się nie odmienia.CYTAT Mam nadzieję że to nie oznacza koniec mojej przygody z tym programem Wiem... czepiam się... taki mój charakter.. Ubuntu to nie program tylko system. Spróbuj zainstalować najnowszą stabilną wersję Ubuntu 10.04 w polskiej wersji. Pobrać go możesz stąd: http://czytelnia.ubuntu.pl/index.php/2010/...u-10-04-wydany/ i daj znać czy nadal masz problem z głosem na swoim komputerze. -------------------- fastlearn.pl - Bezpłatny Videokurs języka angielskiego. Sprawdź już teraz jak połączyć naukę z doskonałą zabawą!
grafolog pismo transport tanie taxi tarszawa mazowsze |
||
|
|
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownik |
![]() |
Witam, Zainstalowałam na swoim komputerze ubunto. Pawidłowa nazwa to Ubuntu. Powiem Ci że też mam ten system od kiedy pozbyłem się Windowsa. Ale nigdy nie miałem problemów z konfiguracją. Może jakaś niestandardowa karta dźwiekowa, lub coś pozmieniałaś podczas instalacji? CYTAT Wszystko pogłośniłam w ubuncie.. Nazwy Ubuntu się nie odmienia.CYTAT Mam nadzieję że to nie oznacza koniec mojej przygody z tym programem Wiem... czepiam się... taki mój charakter.. Ubuntu to nie program tylko system. Spróbuj zainstalować najnowszą stabilną wersję Ubuntu 10.04 w polskiej wersji. Pobrać go możesz stąd: http://czytelnia.ubuntu.pl/index.php/2010/...u-10-04-wydany/ i daj znać czy nadal masz problem z głosem na swoim komputerze. witam instalowałam sterowniki alsa najnowsze mam najnowsze ubuntu tak moja karta jest nietypowa model karty alc655 realtek mam wrażenie, ze próbowałam już wszystkiego p.s. alsamixer, też nie pomaga pozdrawiam |
||
|
|
![]() GERY.PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administratorzy |
![]() |
Nie musisz cytować całej wypowiedzi gdy wątek jest linijkę wyżej.
Niestety na odległość nie jestem w stanie Ci pomóc. Po prostu nie widzę Twojego komputera, a słowami ciężko opisać. -------------------- fastlearn.pl - Bezpłatny Videokurs języka angielskiego. Sprawdź już teraz jak połączyć naukę z doskonałą zabawą!
grafolog pismo transport tanie taxi tarszawa mazowsze |
||
|
|
|
Mega Gaduła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Super Użytkownik |
![]() |
Jeśli jescze to czytasz to, odezwij się na PV może uda mi się pomóc. Chociaż prawdopodobnie już poradziłaś sobie lub zrezygnowałaś
|
||
|
|
![]() ![]() |