VOD Ogłoszenia Pogoda Gry Konsole Strona startowa Pliki Forum Hosting Programy Hosting plików Ipla Film
  • 366 for tematycznych
  • 100 MB powierzchni na udostępniane pliki
  • ciekawe fora prywatne
  • e-mail 1 GB bez reklam dla zarejestrowanych
  • grupy znajomych

Login:
Hasło:
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Ogłoszenie:
Problemy z logowaniem
+ Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ...
Ostatnie posty:
Maszynka do golenia, Gillette czy Wilkinson?
+ Odradzam gilette, ponieważ jest to produkt Procter and Gamble, która wykorzystuje zwierzęta do te...
Kto ma?
+ A jednak natrętna reklama. Marketing szeptany nie jest mile widziany na forum. Temat zamykam. Jeszc...
Tajemnice Świata Piwa
+ Ciekawe dlaczego ten "ekspert" nie przyznał się że Tyskie się pasteryzuje oraz dodaje ...
Profesjonalny mastering
+ Może coś więcej info? Sam podanie namiarów nie daje Ci sukcesu. Jak dla mnie to podałeś zbyt m...

Reply to this topicStart new topic

Dwoch facetow, co robic
Opcje

mala241

Rozmowny

Grupa: Stały bywalec

<
post 20.04.2010, 14:57
[+] Startowy.com | Post #1 |

Moze zaczne od poczatku.Pawła poznałam w2007 roku,zwierzalam sie mu,miło razem z nim spedzało sie czas,głownie na rozmowach.Mieszkalismy w jednym miescie wiec widywalismy sie kiedy tylko sie dało.Jak Paweł miał czas i nie pracował.Lubiłam z nim spęzać kazdą chwile,jak się nie widywaliśmy to było mi brak tych naszych spotkań,rozmow.Uważałam Pawła za dobrego kumpla z ktorym sie mi fajnie gada o wszystkim.Z czasem sie w nim zakochałam,zauwazylam tez ze nie jestem obojetna Pawłowi.Potem Paweł wyjechał do innego miasta bo tam dostał prace(nie widywalismy sie).Pojechałam na wakacje do mojej cioci i myślałam,że tam uda mi się o Pawle zapomniec.Nie udało się codziennie o nim myślałam,tęskniłam za nim.Nie dawno kumpel mi powiedział,że Paweł mnie kocha.Uieszyłam się na tą wiadomość bo pomyślałam sobie przecież ja go też kocham od dawna.Skakałam z radości,cieszyłam się.Napisała do Pawła kilka e-maili, z zapewnieniem ze go kocham,ze mi go brakuje itp.Paweł nie odpowiedział (nie wiem czemu do dziś).
Wysłałam mu kartke na walentynki,na swieta i tez nic .Cisza.Kocham Pawła i nie wiem co mam robić.
W dodatku w tamtym roku przez przypadek tzn cos załatwiałam poznałam pewnego faceta.Miłego,sympatycznego,dającego się lubić.Lubie tego faceta,ale mam wrazenie ze on nie tylko mnie lubi ale tez kocha.Ja go lubie ,a kocham Pawła.Nie wiem co mam robic jesli chodzi o Pawła,czy mam czekac,czy nie?
I co z tym ktorego lubie.Pomozcie,jak wy to widziecie.

Go to the top of the page

+Quote Post

Mr. Kontekst

<
post 20.04.2010, 14:57
Post #2 |

Quote Post

Kamyk

GERY.PL

Grupa: Administratorzy

<
post 20.04.2010, 20:13
[+] Startowy.com | Post #3 |

Wolisz tak czekać do końca życia, gdy potencjalny partner jest na wyciągnięcie ręki?

--------------------
Bluetooth marketing | podłogi posadzki przemysłowe - budowa posadzek| ogłoszenia nieruchomości Śląsk - mieszkania, domy | Youstrip

http://mocneespresso.pl - blog o podrywaniu kobiet. Sprawdź te metody - to działa!

+Quote Post

raquel

Nowicjusz
*

Grupa: Użytkownik

<
post 29.04.2010, 12:15
[+] Startowy.com | Post #4 |

Chyba już wystarczająco czekałaś...skoro on zna twoje uczucia, to powinien na nie zareagować a nie milczeć!Sprobuj sie z nim spotkac i porozmawiac skoro jest twoim wymarzonym pratnerem.

+Quote Post

Umbriel

PanDemonAeon

Grupa: Super Użytkownik

<
post 11.05.2010, 09:19
[+] Startowy.com | Post #5 |

Skoro chłop nie daje znaku życia, to porozmawianie z nim będzie raczej problematyczne. Chociaż fakt - to byłoby najlepsze rozwiązanie.
Jeśli natomiast chodzi o faceta, którego lubisz - bądź nim szczera.. Nawet jeśli teraz zranisz go trochę, lepsze to, niż gdyby miał się łudzić kolejne miesiące z tym samym finałem.

--------------------
Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russel

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

linki sponsorowane Dodaj link sponsorowany
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Opinie użytkowników o telewizorach lcd. Poznajopinię innych, napisz własną!
TAXFIN.PL - portal profesjonalnej wiedzy księgowego - Bezpłatne szkolenia - wypowiedzi najznakomitszych ekspertów - Artykuły pracowników renomowanych kancelarii
Zdobądź nowe kwalifikacje. Praktyczne kursy księgowe w renomowanej firmie gwarancją stabilnej pracy.
wycieczki Egipt wakacje w Egipcie
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Pliki do pobrania
producent:Flavio Antonioli
kategoria:Multimedia
rozmiar:18.58MB
wersja:2574
producent:Opera Software ASA
kategoria:Przeglądarki
rozmiar:11.98MB
wersja:3390
producent:PepiMK Software
kategoria:Aplikacje zabezpieczające
rozmiar:7.98MB