| VOD | Pogoda | Gry | Katalog Firm | Frazpc.pl | Statystyki Stron | Forum | Hosting | Programy | Ipla Film | Pozycjonowanie |
| Ogłoszenie: |
|---|
Problemy z logowaniem Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ... |
| Ostatnie posty: | |
|---|---|
Wieczór panieński szukam inspiracji na wieczór panieński mojej przyjaciółki, który (współ)organizuję. jakie pr... | That coolest free Girls Games for you. Hi there gaming girls! Looking for the perfect games? Over 2000 Best games for ladies, including... |
Szukam laptopa do 500 zł Sprawdź mtech na allegro. Sam kupiłem tam lapka za 1400zł używanego, z gwarancją roczną! N... | So you can enjoy music in a cool feeling Beats Headphones Monster introduced a high-quality headphones, the most prominent is the audio te... |
![]() ![]() |
ARCH ENEMY po raz pierwszy w Polsce ! |
|
|
![]() |
|
||
|
|
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownik |
![]() |
podbijam
|
||
|
|
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownik |
![]() |
Koncert zaplanowany na 16 maja został przeniesiony na 26 października 2010r.
Wejście do klubu od godz. 18:30 Ceny biletów: w dniu koncertu 110 zł przedsprzedaż 100 zł http://www.stodola.pl/klub/?show=744&P...378d6dc2bc507e6 |
||
|
|
|
Początkujący ![]() ![]() Grupa: Użytkownik |
![]() |
Zawsze mnie zadziwiali ludzie którzy słuchają metalu. Moja kuzynka nie może bez niego żyć. Ja tam słyszę tylko szarpanie po gitarze i walenie w co się da
Nie słyszę tam żadnego rytmu tylko jakiś jazgot. -------------------- Polska to moja ojczyzna. I zdania nie zmienię.
|
||
|
|
|
Początkujący ![]() ![]() Grupa: Użytkownik |
![]() |
Kurcze uwielbiam ten zespół, gdy pierwszy raz go słyszałem nie wierzyłem że za mikrofonem szaleje kobieta. Dopiero gdy zobaczyłem clip, zdałem sobie sprawę że to prawda.
Do mojego poprzednika - jak można nie słuchać metalu ?????? -------------------- http://www.instalki.pl/gry.html - olbrzymia baza darmowych gier
|
||
|
|
![]() ![]() |